Αυτός, αυτή και η Σοκοlacta

psaxnw-ton-niko-lactaΣε μια εποχή όπου άλλος ψάχνει για δουλειά και άλλος για φαΐ, η Στέλλα έρχεται για να ταράξει τα ήρεμα νερά των social media και ψάχνει τον Νίκο!

Ποιος είναι ο Νίκος;

Ένα παλικάρι που γνώρισε στον σταθμό της Θεσσαλονίκης κι επειδή έχασε το τραίνο για Αθήνα τον βρήκε εκεί μόνο και του τα έκανε τσουρέκια διηγώντας του την ιστορία της ζωής της μέχρι το πρωί στην παραλία του Θερμαϊκού. Ο Νίκος εν τω μεταξύ μάλλον την έχει χεσμένη ή έχει να την πέσει σε γκόμενα από τότε που γεννήθηκε… Στο τέλος αυτή παίρνει την πρωτοβουλία, του χώνει μια σοκολάτα στο χέρι πριν ανέβει αυτός στο τραίνο και με πούστικο άλλα θηλυκό τρόπο τον αναγκάζει να της δώσει τον αριθμό του κινητού του αφού ο ίδιος προφανώς κοιμάται όρθιος. Πριν μπει στο τραίνο ορμάει πάνω του η λυσσάρα και τον φιλάει σαν να μην υπάρχει αύριο (κάτι ήξερε)….

Κι εκεί που φεύγει το τραίνο με τον Νίκο, διαπιστώνει το χαϊβάνι ότι έχασε το κινητό της και τώρα έχει βάλει μάλλον σκοπό να φτάσει μέχρι τον ΟΗΕ για να βρει τον Νίκο ο οποίος μάλλον θα μείνει με την σοκολάτα στο χέρι….

Αγαπητή μου Στέλλα.

Αφού δεν τον βρήκε ΟΥΤΕ η εκπομπή της Τατιάνας (μέχρι ΕΚΕΙ έφτασε η χάρη σου) δεν θα βρεθεί ποτέ. Και την επόμενη φορά που θα θες να ρίξεις γκόμενο, μην τον πας βραδιάτικα στα μπιχλιασμένα νερά του Θερμαϊκού γιατί η μυρωδιά σε ναρκώνει…

Τώρα το τι θα γίνει θα το μάθουμε στις 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους όπου θα σπάσει και η αγωνία μας με την νέα διαφημιστική καμπάνια της Lacta η οποία βασίζεται στην παρακάτω ταινία μικρού μήκους με τίτλο: «Love in the end Στην Θεσσαλονίκη». (πού αλλού…)

Είμαστε και ερωτική πόλη πανάθεμά μας!!!

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς έγινε και πείτε με αν έχω άδικο…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: