Το πρώτο album των Klein Mein!!! (Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ από εδώ)

klein_mein_CDΜπορεί φέτος να μην υπάρχουν λεφτά για δώρα και όπως κάθε χρόνο να μας ξεχάσει πάλι ο Άγιος Βασίλης όμως οι Klein Mein έρχονται επιτέλους με το πολυαναμενόμενο πρώτο τους cd και αποφασίζουν να το μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ! Μα το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά με 11 τραγούδια γεμάτα άρωμα και χρώμα! (Έτσι αισθάνθηκα εγώ τουλάχιστον που το άκουσα πρώτος απ’ ΟΛΟΥΣ σας…)

Πραγματικά θα το αγαπήσετε και για το δικό σας καλό θα σας συνιστούσα κάποια στιγμή να το προμηθευθείτε και στην φυσική του μορφή διότι όταν μάθουμε να επιβραβεύουμε τις καλές δουλειές και τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξασφαλίσουμε στο μέλλον την σωτηρία της καλής μουσικής. Οι Klein Mein σίγουρα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και με τον πρώτο αυτό δίσκο υπηρετούν την καλή μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ολόκληρο το album εδώ ή από την επίσημη ιστοσελίδα!

 

Ακολουθεί το αντίστοιχο δελτίο τύπου:

“Μετά από εσωτερική και εξωτερική αναζήτηση, από τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες και 6 μήνες ασταμάτητης δουλειάς, οι Klein Mein επιστρέφουν ανανεωμένοι και έτοιμοι να βάλουν φωτιά στα μουσικά στέκια της πόλης…οποιασδήποτε πόλης…!
Με δραματικές ανανεώσεις στον τελικό σχηματισμό τους, υποδέχονται μια νέα γυναικεία φωνή όπου θα τους πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο! Η Εβελίνα Νικόλιζα έρχετε με θάρρος, αναξιοπρέπεια, διάθεση για extreme sports, καινούρια μικρόφωνα, καλώδια, βάσεις μικροφώνων, μάσκες, αναπνευστήρες,στολές καταδυσης και ανάδυσης, τελευταίας τεχνολογίας αλεξίπτωτα και δύο τσεκούρια για να συνδράμει στην κατατόμηση της Ελληνικής και όχι μόνο μουσικής σκηνής!

Το διαβολικό σχέδιο αρχίζει! Ο νέος δίσκος είναι έτοιμος να εξαπλωθεί παντού σαν την πανούκλα! Οι πρόβες οργιάζουν!
Πές μου τώρα ότι θα λείπεις από αυτό το πανηγύρι;

CD Klein Mein
Επίσημη κυκλοφορία 21/12/12

1.Φονικό (Μουσική – Στίχοι: Klein Mein)
2.Παρτίδες (Μουσική – Στίχοι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ, Διασκευή μουσικής: KLEIN MEIN )
3.Κρίση (Μουσική – Στίχοι: Klein Mein)
4.Οι νταλίκες (Μουσική: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Στίχοι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ, Διασκευή μουσικής: KLEIN MEIN)
5.Κουζίνα (Μουσική – Στίχοι: Klein Mein)
6.La βαμπολα (Francesco Migliacci, Bruno Zambrini, Ruggero Cini, Διασκευή μουσικής: Klein Mein, Published by: Mimo Edizioni Musicali SRL, Universal Music Publishing Ricordi)
7.Σούλα (Μουσική – Στίχοι: Klein Mein)
8.Ροζ μπικίνι (ITSY BITSY TEENIE WEENIE YELLOW POL) (Lee Pockriss, Paul Vance Ελληνικοί στίχοι: Τάκης Καρνάτσος, Διασκευή μουσικής: Klein Mein, Published by: Emily Music Corp, Paul J Vance Publishing Co, Global Music Global Musikverlag GM)
9.Αγνάντευε (Συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης) (Μουσική – Στίχοι: Klein Mein)
10.Vamos Αλάνια (Μουσική – Στίχοι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ, Διασκευή μουσικής: KLEIN MEIN)
11.Παράξενη αγάπη (Μουσική: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, Στίχοι: ΑΝΤΑ ΔΟΥΚΑ, Διασκευή μουσικής: KLEIN MEIN) (Συμμετέχει ο Χρήστος Δάντης)

Στο 9 συμμετέχει στα φωνητικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Στο 11 συμμετέχει στα φωνητικά ο Χρήστος Δάντης. Στο δίσκο συμμετέχει στα φωνητικά η Θέκλα.

Η ηχογράφηση στα 2, 4, 6, 10, 11 εγινε στο studio A Class με ηχολήπτη τον Λάμπρο Καμενίδη και μηχανικό ήχου τον Άκη Γκολφιδη.

Η μίξη έγινε από τους Άκη Γκολφίδη και Klein Mein.

Η ηχογράφηση στα 1, 3, 5, 7, 8, 9, 10 έγινε στα studio Vox από τον Άρη Μπίνη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια παραγωγής Χρήστος Δάντης.

Στο 9 οι χορδές του κοντραμπάσου ήταν από γαλβανισμένη οξιά. Στα 6, 7, 9 το τρομπόνι είχε χάσει λίγο λούστρο, κάτω δεξιά. Στο 3, το cajon ήταν αυτό που κορόιδευε η Ελένη. Η φωτογραφία είναι του Φανούρη Καζάκη (απλά μας μοιάζει πολύ). Το artwork της Αγάπης Σωτηροπούλου (το έφτιαχνε δυόμιση χρόνια).

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, τους καλλιτέχνες και τους συγγενείς που μας παραχώρησαν τα δικαιώματα, το υπηρετικό προσωπικό, όλο τον κόσμο που δούλεψε αφιλοκερδώς για τα Video Clip κ.α… Δεν έχουμε λεφτά για booklet (κρίση…) οπότε δεν θα αναφέρουμε κανέναν, ξέρετε ποιοι είστε!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: