Ο Robocop επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη (trailer)

 maxresdefault

Το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο ριμέικ του RoboCop έδωσαν στη δημοσιότητα η Columbia Pictures και η MGM.

H ταινία μας μεταφέρει στο έτος 2028 με τον πολυεθνικό όμιλο OMNICORP να βρίσκεται στο επίκεντρο της ρομποτικής τεχνολογίας. Τα ρομπότ του ομίλου κερδίζουν τους πολέμους των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, και τώρα oι επικεφαλής της πολυεθνικής θέλουν να φέρουν αυτή την τεχνολογία στην Αμερική για την αντιμετώπιση των “εσωτερικών απειλών”.

Ο Άλεξ Μέρφι (τον υποδύεται ο Τζόελ Κίναμαν) είναι ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας και καλός αστυνομικός, και κάνει το καλύτερο δυνατόν για να ανακόψει το κύμα της εγκληματικότητας και της διαφθοράς στο Ντιτρόιτ. Αφού τραυματίζεται πολύ σοβαρά στη “γραμμή του καθήκοντος”, η OMNICORP χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας για να σώσει τη ζωή του Άλεξ. Ως RobCop, ο Μέρφι επιστρέφει στους δρόμους της αγαπημένης πόλης του με εκπληκτικές νέες ικανότητες, αλλά αντιμετωπίζει και προβλήματα που ένας συνηθισμένος άνθρωπος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πριν.

Με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει τους Τζόελ Κίναμαν, Άμπι Κόρνις, Γκάρι Όλντμαν, Μάικλ Κίτον, Σάμιουελ Τζάκσον και Τζάκι Έρλ Χέιλι η ταινία RoboCop θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες των ΗΠΑ στις 7 Φεβρουαρίου 2014.

Το τρέιλερ της ταινίας: 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: