Τίτλοι τέλους για την Finos Film στο YouTube την 1η Οκτωβρίου!

finos

Τον περασμένο Αύγουστο με μία αναπάντεχη κίνηση, η Finos Film δημιούργησε κανάλι στο YouTube και ανέβασε τις περισσότερες ταινίες της, ολόκληρες και δωρεάν.

Οι ταινίες είναι γύρω στις ενενήντα με εξαιρετική ποιότητα και πλήρη περιγραφή. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες το κανάλι της Finos Film στο YouTube ενημέρωσε πως λόγο νομικών ζητημάτων σύντομα οι ταινίες θα αφαιρεθούν.Συγκεκριμένα αναφέρεται :

Η Finos Film, στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, αποφάσισε να ανεβάσει πιλοτικά μέσα στον Αύγουστο ολόκληρες τις ταινίες της μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Στην πορεία, όμως, παρουσιάστηκαν σύνθετα θέματα νομικής φύσεως, που αναγκάζουν την εταιρία να αλλάξει το περιεχόμενο του καναλιού της.

Από 1η Οκτωβρίου 2013, το επίσημο κανάλι της Finos Film θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές των ταινιών της, ενώ θα ακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα τόσο για την εταιρία και τον πρωτοπόρο δημιουργό της Φιλοποίμενα Φίνο, όσο και για τους αξεπέραστους καλλιτέχνες και συντελεστές της.

Τα σύνθετα θέματα δικαιωμάτων που παρουσιάστηκαν, προκύπτουν κυρίως από την άγνοια που επικρατεί στη χώρα μας ως προς τα νέα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό, που αγκάλιασε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και να το διαβεβαιώσουμε ότι θα εμπλουτίζουμε το κανάλι με ξεχωριστό υλικό.

Το κανάλι της Finos Film κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα εκατομμύριο προβολές και 29.000 συνδρομητές.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: