Γιατί οι γεματούλες κάνουν καλύτερο sex???

hot-lips-pictures-3-3-s-307x512

Ξέρετε ότι οι χοντρούλες πληθωρικές γυναίκες είναι αυτές που κάνουν το καλύτερο κρεβάτι; Το μυστικό για την επιτυχία τους το οφείλουν στο ότι οι περισσότερες «είναι συμφιλιωμένες με το σώμα τους»! Τι σημαίνει αυτό;

Οι γυναίκες που έχουν αρκετά παραπανίσια κιλάκια γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι και τόσο ελκυστική για να εξιτάρουν έναν άνδρα στο κρεβάτι. Για το λόγο αυτό καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και τα δίνουν όλα στο κρεβάτι για να ευχαριστήσουν τον παρτενέρ τους χωρίς να έχουν κανένα ταμπoύ.

Είναι ανοιχτές σε όλες τις «προτάσεις» , πρόθυμες και υπάκουες να ικανοποιήσουν όλες τις σεxουαλικές ορέξεις σου. Σε αντίθεση με τις δίμετρες γυναίκες που θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος μόνο που τις έχεις στο κρεβάτι σου οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να σε ευχαριστήσουν.

 

2 Comments

 1. ANNA

  February 15, 2016 at 16:36

  Έχω 15 κιλά παραπάνω άρα υπέρβαρη.Είμαι 29 χρονών.Απλά δεν μας ενδιαφέρουν τα κιλά μας την ώρα της σεξουαλικής πράξη.Έχουμε το μυαλό μας μόνο στον σύντροφό μας σε όλη την διαδικασία που γίνεται απλά το απολαμβάνουμε αφού ξέρουμε ότι ο άνθρωπος που θα κάνει σεξ μαζί μας έχει δει τα κιλά μας από την πρώτη στιγμή που φοράγαμε ρούχα.Οι αδύνατες δεν ικανοποιούντε στο σεξ γιατί πολύ απλά τους ενδιαφέρει μόνο το φαίνεσθε(μήπως δείχνω χοντρή σε αυτή την στάση;) και όχι το ψυχοσωματικό κομμάτι του σεξ.ΔΕΝ τα κάνουμε όλα στο κρεβάτι.ΔΕΝ καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και ΔΕΝ τα δίνουμε όλα στο κρεβάτι για να ευχαριστήσουμε τον παρτενέρ μας χωρίς να έχουμε κανένα ταμπoύ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ και το ΣΕΞ ΕΝΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ.Αυτό το άρθρο είναι ρατσιστικό.

  • KlainMain

   February 15, 2016 at 18:51

   Ρατσιστικό??? Ε, είσαι τρελή!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: