ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!

trailer2015-16

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλοι ζούμε με το άγχος αν τελικά θα υπάρξει νέα σεζόν των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ή όχι κι αυτό επειδή κάθε φορά που κλείνει μια σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν δίνουν ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση διότι πολύ απλά δεν γνωρίζουν. Όλες οι συζητήσεις με τον  Αντέννα  ξεκινούν μετά τον Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα να έχει μπει ο Οκτώβριος όπου έχουν ξεκινήσει όλες οι εκπομπές και να μην γνωρίζει κανείς τι θα γίνει τελικά με το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

Όμως η αγωνία έφτασε στο τέλος αφού το τρέϊλερ για την νέα σεζόν είναι πλέον γεγονός κι έτσι από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη «Σκύλο» Παναγιωτόπουλο σε σατιρική διάθεση.

ARVYLA

Η φετινή σεζόν θα είναι όμως διαφορετική από τις άλλες διότι η αγαπημένη μας Σαρδέλα πέθανε στις αρχές του καλοκαιριού κι έτσι η παρέα έχασε ένα πιστό της μέλος.

Οπότε από Δευτέρα συντονιζόμαστε στον Αντέννα (λίγο μετά τις 23:15) και μπαίνουμε ξανά στους γνωστούς τηλεοπτικούς ρυθμούς του χειμώνα.

Απολαύστε το νέο τρέϊλερ:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: