Ράδιο Αρβύλα: Η έκκληση για βοήθεια στον αγώνα της Ντένιας Παράσχη και το συγκινητικό βίντεο για τον Αντώνη Παραρά

kanakis

Οι Ράδιο Αρβύλα όπως πάντα χαρίζουν γέλιο στο κοινό, όμως η χθεσινή εκπομπή άλλαξε το κλίμα της λίγο πριν την αποφώνηση.

Ο λόγος ήταν η έκκληση βοήθειας προς τη Ντένια. Η φωτογραφία της 28χρονης από τη Ζάκυνθο που πάσχει από μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς εκπομπής αποφάσισαν να προβάλλουν το θέμα για να κινητοποιηθεί ο κόσμος.

denia

«Είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμάς. Όλη η Ελλάδα προσπαθεί να βοηθήσει ένα κορίτσι από τη Ζάκυνθο. Είναι η Ντένια Παράσχη και διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Είναι τόσο σπάνια που είναι 1 στα 200 περιστατικά παγκοσμίως, έτσι είναι αναγκαία η μεταφορά της στην Αμερική», περιέγραψε ο Αντώνης Κανάκης προβάλλοντας στη συνέχεια την κάρτα με τον αριθμό λογαριασμού για την προσφορά βοήθειας στο κορίτσι αυτό.

Ο λόγος όμως που η μέρα είναι ιδιαίτερη για τους Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν μόνο αυτός. «Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι περίπου τέτοια μέρα πριν 19 χρόνια -είναι αδιανόητο- χάσαμε κι εμείς τον φίλο μας, τον Αντώνη τον Παραρά, ένα θαυμάσιο παιδί. Ίσως να τον είχαμε μαζί μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο παρουσιαστής και έκλεισε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο την χθεσινή εκπομπή.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: