4 πράγματα που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις για το κρεβάτι

Οι άντρες κάνουν κάποιες σκέψεις γύρω από το σεξ, που πραγματικά εύχονταν οι γυναίκες να ήξεραν!

Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με το queen.gr, οι παρακάτω:

1. Το πορνό δεν έχει να κάνει με σένα: Ποτέ δεν καταλάβαμε, για ποιο λόγο οι γυναίκες όταν ανακαλύπτουν ότι ο καλός τους είναι φανατικός των ταινιών πορνό, και ποιος δεν είναι δηλαδή, θεωρούν ότι τις απατάει και κάνουν σαν τρελές όταν το μάθουν! Ήρθε η ώρα να διαχωρίσεις το κέρατο με τις… επιμορφωτικές αυτές ταινίες, να τις απενοχοποιήσεις και να τις εκμεταλλευτείς, ναι φυσικά, όσο καλύτερα μπορείς!

2. Πες και κανένα μπράβο: Καλά δεν είπαμε να του λες κάθε τρεις και λίγο «είσαι ο καλύτερος» και «δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα», αλλά όταν κάτι το κάνει καλά, δεν χάλασε κι ο κόσμος να του το πεις! Αφενός βολεύει εσένα γιατί με τον τρόπο αυτό θα το ξανακάνει, και αφετέρου του τονώνεις κάπως το ηθικό γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι στο κάτω κάτω! Ναι μεν τα κοπλιμέντα είναι πολύ περισσότερα προς τη γυναίκα, αλλά και τα αγόρια καμιά φορά την επιβεβαίωση την αποζητούν!

3. Το σώμα του δεν είναι μόνο το… πέος: Ναι σίγουρα το όργανο αυτό είναι πολύ σημαντικό, μη σου πούμε και το σημαντικότερο, αλλά βρε κορίτσι μου, όπως εσύ έχεις στήθος, πλάτη, λαιμό και όλα τα υπόλοιπα, έτσι έχει κι αυτός! Ασχολήσου λίγο με την εξερεύνηση του κορμιού του, δώσε λίγη προσοχή και στα υπόλοιπα σημεία και μην τα αγνοείς επιδεικτικά!

4. Όταν υπάρξει πτώση, μην τρελαίνεσαι: Καλώς ή κακώς όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οπότε λοιπόν, όταν εκείνος χάσει την… αρχοντιά του, τη στύση εννοούμε, δεν υπάρχει λόγος ούτε να τον κοιτάξεις σαν να είναι… γυμνοσάλιαγκας, ούτε να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να σηκωθείς να φύγεις! Γενικότερα να ξέρεις, ότι φρικάρουν, και μάλιστα πολύ από μόνοι τους, οπότε μην τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα! Άστον να χαλαρώσει, και κάνε κάτι κι εσύ για να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: