Η Η&Μ μας πάει στο Τόκιο μαζί με την Ναόμι στους ρυθμούς των WHAM!

Δεν είμαι άνθρωπος της μόδας, ούτε γνωρίζω ποιες θα είναι οι τάσεις του φθινοπώρου/χειμώνα 2017-2018 όμως όταν μια διαφημιστική καμπάνια καταφέρνει να με καθηλώσει μπροστά στην TV με το στόμα ανοιχτό έχει ήδη τραβήξει την προσοχή μου και η επιτυχία της θα είναι σίγουρα δεδομένη.

Και φυσικά αναφέρομαι για την νέα διαφημιστική καμπάνια της H&M όπου με φόντο τους δρόμους του Tokyo, πρωταγωνιστεί η μαύρη καλλονή των 90’s Naomi Campbell όπου προσποιείται ότι τραγουδάει την διαχρονική επιτυχία των WHAM! (WHAM RAP) που ήταν και η πρώτη επιτυχία του συγκροτήματος του George Michael που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 1982!!!

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν η Naomi Campbell είχε πρωταγωνιστήσει σε video-clip του George Michael, στο “Freedom ‘90”μαζί με τις Cindy Crawford, Linda Evangelista, Tatjana Patitz και την Christy Turlington ενώ το 2012 την είδαμε να πρωταγωνιστεί ως θηλύκια Simon LeBon στο Girl Panic των Duran Duran.

Όπως και να ‘χει η καμπάνια αυτή θα τραβήξει την προσοχή αφού μας θυμίζει ξανά τον αδικοχαμένο George Michael και θυμίζει αρκετά την καμπάνια της VOGUE όπου πρωταγωνιστούσε ξανά το FREEDOM 90!

Bytheway, η νέα collection της H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2017.

Απολαύστε το σποτ εδώ…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: