Η «ΑΠΟΛΥΤΗ» αποθέωση της Άννας Βίσση στας Σέρρας!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει την Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SER-EXPO όπου έμποροι, παραγωγοί και επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Νομού Σερρών. Η προσπάθεια αυτή πλέον έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οργανώνεται με μεγαλύτερη επιτυχία. Παράλληλα στα πλαίσια τις έκθεσης οργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες όπου φιλοξενούνται μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου κι έτσι βρέθηκα κι εγώ το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη των Σερρών όπου είχε την τιμητική της η απόλυτη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση στην κυριολεξία αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που είχαν μαζευτεί από νωρίς και είχαν κατακλείσει την οδό Μεραρχίας όπου έξω από το κτήριο της Νομαρχίας στήθηκε μια τεράστια σκηνή για τις ανάγκες των εκδηλώσεων. Όμως δεν ήταν μόνο οι Σερραίοι που ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτή την γιγαντιαία συναυλία αλλά είχαν έρθει fannatics από όλη την Μακεδονία και όχι μόνο αφού υπήρχαν και παιδιά που ταξίδεψαν από την Αθήνα μέχρι και από την Σπάρτη για να δούνε την Άννα live στην πόλη των Σερρών.

Η αγάπη του κόσμου μεγάλη που από το πρώτο τραγούδι μέχρι το τελευταίο δεν σταματούσε να τραγουδάει και η διασκέδαση δεν πτοούταν με τίποτα, ούτε ακόμα όταν άρχισε να βρέχει. Η Άννα τραγουδούσε κανονικά κι ο κόσμος χόρευε μέσ’ την βροχή που ευτυχώς δεν κράτησε για πολύ.

Μια μαγική βραδιά σε μια όμορφη πόλη η οποία έζησε μεγάλες στιγμές με μια συναυλία που θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό στην μνήμη της. Όμως είναι πολύ πιθανό οι fannatics της βορείου Ελλάδος να δούνε σύντομα την Άννα live αφού όπως είπε η ίδια φέτος τον χειμώνα μάλλον θα εμφανίζετε στην Θεσσαλονίκη! Μακάρι διότι η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει και θέλουμε πολύ ακόμα για να την χορτάσουμε!!!

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μια εικόνα ισούται  με 1000 λέξεις, απολαύστε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο που εξασφαλίσαμε για εσάς από την «πρώτη γραμμή» (από πού αλλού άλλωστε) της συναυλίας.

Αν δεν το δείτε στο Cosmopoliti τότε που???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: