Αναζητώντας τον Andy Taylor!!!!

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Andy Taylor είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του solo album THUNDER αφού πρώτα είχε φύγει από τους DURAN DURAN. Ένας δίσκος ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ όπου η φωνή και το παίξιμο του Βρετανού Andy βγαίνει πολύ αμερικανιά!!!! Σε αυτό το album είχε βάλει και το χεράκι του ο Steve Jones των SEX PISTOLS με το οποίο είχαν γράψει μαζί τα περισσότερα τραγούδια.

Ο Andy είχε κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του album το 1990 με τίτλο Dangerous που έμελλε να ήταν κι ο τελευταίος του. Και μπορεί στην μνήμη όλων μας να είναι απλά ο κιθαρίστας των DURAN DURAN (γιατί στο υποσυνείδητό μας ακόμα είναι) όμως έχει κάνει αρκετές δουλειές όπως η συνεργασία του με τους Robert Palmer, Tony Thompson, John Taylor στους Power Station, καθώς επίσης κι ως συνθέτης και παραγωγός του Rod Steward, των Then Jerico, των Thunder και της C.C. Catch!!!

Σήμερα ο Andy ζει μόνιμα στην Ibiza και μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα του την δώσει για ένα δισκογραφικό comeback. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που μας λείπει και θα θέλαμε πολύ να τον δούμε ξανά live. Αν όχι ξανά με τους DURAN DURAN τότε έστω μόνος του για να μας θυμίσει της παλιές του επιτυχίες…

Andy, we miss you!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: