Συγγνώμη κύριοι, ΠΟΙΟΙ είστε???

ÁÐÅÑÃÉÁ - ÃÓÅÅ -ÁÄÅÄÕ - ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ (2)Αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια τώρα στην Ελλάδα με τον συνδικαλισμό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο! Καταρχήν είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει μια σχέση του συνδικαλισμού με το πολιτικό σύστημα και γι’ αυτό βλέπουμε και πολλά πρωτοπαλίκαρα των συνδικάτων να γίνονται αργότερα και υπουργοί! Όμως μέχρι να φτάσουν εκεί περνάνε από πολλά στάδια. Μπαινοβγαίνουν από πολιτικά γραφεία, γλύφουν κατουρημένες ποδιές και φυσικά είναι όλοι τους οργανωμένοι σε κάποιο πολιτικό κόμμα το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητά του όταν ασχολείται με τον συνδικαλισμό. Με το αζημίωτο φυσικά γιατί όλοι αυτοί που ασκούν αυτή την εξουσία εκβιάζοντας τις εκάστοτε κυβερνήσεις πληρώνονται και μάλιστα χοντρά!!!

Και αναρωτιέμαι: Αυτούς γιατί δεν τους έχουμε βάλει ποτέ στο στόχαστρο μαζί με τους διεφθαρμένους πολιτικούς? Αφού και αυτοί δικό τους δημιούργημα είναι οπότε γιατί να είναι καθαροί? Γιατί δεν μας δίνετε μια λίστα με τα ονόματα και τον μισθό τους για να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας σε αυτή την χώρα??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ???

Ποιοι είστε ΕΣΕΙΣ που υποτίθεται ότι αγωνίζεστε για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ δικαιώματα και ΠΟΙΟΣ σας είπε ότι δικαιώματα έχουν ΜΟΝΟ οι εργαζόμενοι του δημοσίου??? ΠΩΣ γίνεται να αφήνετε την πρωτεύουσα της χώρας χωρίς συγκοινωνία αψηφώντας για το πώς θα μετακινηθεί ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα στην δουλειά του? Δεν σας ενδιαφέρει γιατί αν σας ενδιέφερε ο απλός έλληνας πολίτης θα φρόντιζατε να πάρετε τις θέσεις εργασίας σας με αξιοκρατία!

Δηλαδή ΕΜΕΙΣ τώρα που σας βρίζουμε είμαστε οι βολεμένοι στον καναπέ που δεν αντιδρούν κι ΕΣΕΙΣ νομίζετε πως είστε οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που αγωνίζεστε για την Ελλάδα! Κάνετε ΛΑΘΟΣ! Είσαστε σε εκείνη την μερίδα που ευθύνεστε για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα και θα έπρεπε να σας είχαν ξηλώσει όλους σας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ και ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: