“Τρομοκράτες” νέας γενιάς και πούτσες μπλέ

terrorism

Εμείς σαν 20χρονα είχαμε φαντασία και κέφι για ΖΩΗ!!! Είμασταν μέσα στην ΤΡΕΛΛΑ πάντα όμως υπήρχε ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους γύρω μας και ΠΟΤΕ δεν βάζαμε το ΕΓΩ μας πάνω από το δίκιο του άλλου! Οι γονείς μας μπορεί να μην ήταν πλούσιοι ή να ξέρανε γράμματα αλλά μας είχαν αναθρέψει με τις σωστές αρχές. Η ζωή μας θύμιζε “Ρόδα, τσάντα & κοπάνα” και όχι κάποιο άρρωστο βίαιο video-game. Γι’ αυτό δεν γίναμε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ με τα καλάσνικοφ στο χέρι…

Δεν ξέρω πόση ευθύνη έχουν (που έχουν) τα ίδια τα παιδιά αλλά μεγαλύτερη ευθύνη έχουν εκείνοι που του έχουν γαμήσει τα μυαλά και τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τις “αναρχοπροοδευτικές” ΜΑΛΑΚΙΕΣ τους!!!!

Δεν γίνεται τα ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΑ της ακροαριστεράς να ΓΑΜΟΥΝ και να ΔΕΡΝΟΥΝ σαν να υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτοί σε αυτή την χώρα και όταν τους μπει το αυγό στον κώλο να κλαίγονται σαν μυξοπαρθένες λες και είναι το αναφαίρετο δικαίωμά τους να επιβάλλουν τα όποια δήθεν πιστεύω τους με την ΒΙΑ!!! Δεν εκπροσωπείτε ΚΑΜΜΙΑ γενιά!!! Δεν είναι όλοι οι 20χρονοι σαν κι εσάς και σίγουρα δεν υιοθετούν τα πιστεύω των χορηγών σας. Όλοι μας περνάμε τις δυσκολίες μας όμως σίγουρα δεν θα μας τα λύσετε ΕΣΕΙΣ και ούτε ο τρόπος που επιλέξατε, αντιθέτως οι μακροχρόνιες συμπεριφορές τέτοιου είδους συνέβαλλαν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα.

Επιτέλους ωριμάστε…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: