“Ελληνική” αλυσίδα σούπερ-μάρκετ με “βουλγάρικη” Coca-Cola εισαγωγής. ΝΤΡΟΠΗ!!!

coke

Σαν παιδί κι εγώ πήγα σήμερα για ψώνια στο Σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς μου, ελληνικής αλυσίδας της Βορείου Ελλάδος από εκείνες που τώρα με την κρίση θυμήθηκαν ότι είναι ελληνικές και έχουν βάλει και την σημαία ως λογότυπο. Όταν έφτασα στο ράφι με τα αναψυκτικά είδα ότι τα προϊόντα της Coca-Cola ήταν όλα εισαγόμενα από την Βουλγαρία με βουλγάρικα γράμματα. Φυσικά και ΔΕΝ αγόρασα!!!

Όταν πήγα στο ταμείο να πληρώσω ρώτησα την υπάλληλο «γιατί δεν έχουν πλέον ελληνική Coca-Cola άλλα βουλγάρικες» που απάντησε ότι ντεμέκ αυτές τους στείλανε και μετά με ρωτάει: «Γιατί, κύριέ μου; Έχουν καμμία διαφορά στην γεύση»; «Όχι» της απάντησα «αλλά δεν είναι θέμα γεύσης…»

Αμφιβάλω πολύ να με κατάλαβε όμως δεν φταίει η υπάλληλος. Αυτά της είπαν να λέει. Όμως θα πρέπει και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ να γνωρίζουν ότι και τα προϊόντα στα LIDL δεν έχουν διαφορά στη γεύση και ίσως να είναι και πιο οικονομικά αλλά δεν τα προτιμώ επειδή είναι εταιρία γερμανικών συμφερόντων! Ενδεχομένως τα προϊόντα της Coca-Cola να είναι πιο φθηνά στην Βουλγαρία όμως αυτή την διαφορά της τιμής δεν είδα να την προσφέρουν και στους πελάτες τους οπότε γιατί να δώσω λεφτά που θα πιάσουν τόπο εκτός συνόρων; Ίσως να κάνω και λάθος και να παίζει κάτι άλλο όμως δεν έχω δει αλλού βουλγάρικα αναψυκτικά. Και μέχρι να με πείσετε ότι ψωνίζοντας από εσάς θα στηρίζω την εγχώρια οικονομία θα ψωνίζω από αλλού.

Μέχρι τότε… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πείτε με φασίστα!!!!

16 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: