Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζεις μόνη σου, κουκλίτσα!!!!

happy_valentines_day

Του Αγίου Βαλεντίνου αύριο και κάθε ερωτευμένη γυναίκα περιμένει κάτι ιδιαίτερο από τον καλό της όπως άλλωστε και τα Χριστούγεννα, στα γενέθλιά της, στην επέτειο, στην γιορτή της, την πρωτοχρονιά, στην σαρακοστή την καθαρά Δευτέρα και αν είναι κομμουνίστρια ακόμα και την πρωτομαγιά.

Έχω παρατηρήσει πολλές φορές τις γυναίκες όταν μιλάνε μεταξύ τους, το θέμα του δώρου πέφτει πάντα στο τραπέζι σε βαθμό που γίνονται και ανταγωνιστικές μεταξύ τους για το ποια πήρε το ακριβότερο δώρο! Με λίγα λόγια θεωρούν δεδομένο ότι ο μαλάκας θα βάλει το χέρι στην τσέπη ενώ δεν θα τις ακούσεις ΠΟΤΕ να ρωτούν «Εσύ ΤΙ του πήρες»! Μη σας κάνει εντύπωση. Οι γυναίκες από την φύση τους την βγάζουν στην κούτρα διότι υποσυνείδητα θεωρούν ότι μας κάνουν χάρη που είμαστε μαζί τους. Άλλωστε πιστεύουν ότι δεν έχουμε και πολλές ανάγκες και με εκείνες δίπλα μας νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Ε, λοιπόν κορίτσια κάνετε ΛΑΘΟΣ!!!

Δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα δώρα αλλά σίγουρα δεν μας ενδιαφέρουν τα ΔΙΚΑ σας τα δώρα. Τι να την κάνω την σοκολάτα την οποία την σφάζω ούτως ή άλλως κάθε φορά που πάω στο περίπτερο για τσιγάρα? Πού ακριβώς θα πρέπει να συγκινηθώ? Ακόμα και όσες από εσάς μπαίνετε στην διαδικασία να μας εκπλήξετε ευχάριστα με μια home-made τούρτα βγάζετε άθελα μόνες σας τα μάτια γιατί θα την συγκρίνουμε με εκείνην της μαμάς που σαν την κουζίνα της μάνας ΔΕΝ ΕΧΕΙ κι αυτό είναι νόμος για κάθε άνδρα!  Όσο για τα δώρα τύπου αρκουδάκια και μαξιλαράκια σε σχήμα καρδούλας τα έχουμε κυριολεκτικά χεσμένα! Πιστεύετε ότι θέλουμε να διακοσμήσουμε την κρεβατοκάμαρά μας σαν εκείνη της 16χρονης μυξοπαρθένας? Ε, όχι!!!

Μην τρελαίνεστε όμως, δεν είναι ότι δεν σας αγαπάμε αλλά κι εμείς εκτιμάμε τα ωραία και τα ΑΚΡΙΒΑ δώρα όπως κι εσείς άλλωστε όμως δεν θα τα δούμε απαραίτητα και δεσμευτικά απέναντί σας. Όποιος σας λέει το αντίθετο σας λέει ψέματα ή είναι πούστης!

Ο άνδρας από την φύση του είναι gadgetάκιας και δεν είναι και λίγες οι επιλογές με τις οποίες μπορείτε να μας σκλαβώσετε! Φανταστείτε μόνο τι κόλαση θα γίνει στην κρεβατοκάμαρά σας όταν του δώσετε χαρά με ένα χλιδάτο iphone 5 ή ένα ρολόϊ TAG HEUER! Οι οργασμοί θα είναι εξασφαλισμένοι και η σχέση σας θα πάει ένα βήμα παραπέρα! Αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει η επόμενη Cougar που θα συναντήσει και θα τον χάσετε μια για πάντα. Οπότε αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο καλός σας πάρτε του και καμμιά Porsche (τώρα με την κρίση είναι όλες σε τιμή ευκαιρίας) και αφήστε την Lacta για τα ανίψια σας. Και μετά χαλάλι σας το μονόπετρο…

Άλλωστε έχουμε ισότητα και οι σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες και μπλα, μπλα, μπλα μπλα….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: