Σαν τα LIVE του Κοργιαλά στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! (ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές σε λέω)!!!

 korgialas-onstage

Όσοι από εμάς βρεθήκαμε την περασμένη Παρασκευή στο THEA-BAR ζήσαμε πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ διότι όταν παίζει LIVE ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην Θεσσαλονίκη γίνεται ένα μεγάλο PARTY!!! Τον Δημήτρη τον αγαπάμε πολύ εδώ πάνω και πλέον τον θεωρούμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ διότι πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, έχει φοβερές μουσικές γνώσεις και ξέρει να διασκεδάζει! Είναι ο άνθρωπός «έξω καρδιά» και 100% αυθεντικός! Τέτοια άτομα δύσκολα συναντάς σήμερα στην show-biz.

Από την πλευρά του πάλι και ο Δημήτρης Κοργιαλάς από την αρχή του LIVE μέχρι το τέλος μας έκανε όλους μια παρέα. Περιττό να σας πω ότι όταν παίζει στο THEA (και γενικά στην Θεσσαλονίκη) παίζει με τον αέρα της «εντός έδρας». Είπαμε: ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΜΕ!!! Και φυσικά δεν υπάρχει περιπτώσει να μην δώσει και η τρελοπαρέα μας το παρόν. Την τελευταία φορά που έπαιξε ο Δημήτρης LIVE στο THEA έφυγε με ένα μπλουζάκι του Johnny Cash και ένα πορτοκαλί μαγιό!

korgialas-aggelos   SAKISSSS

Βέβαια την Παρασκευή αποφύγαμε την βουτιά στην θάλασσα αλλά είχαμε πολλά και διάφορα happenings αφού η πιο φανατικιά «ΚΟΡΓΙΑΛΙΤΣΑ» της παρέας, ο Άγγελος alias SAKIS (Route 88) έδωσε για άλλη μια φορά το δικό του ρεσιτάλ!!! Για να μη σας τα πολυλογώ, έφτασα στο σπίτι στις 8 τα ξημερώματα αφού μετά το LIVE ακολούθησε ένα after-party με τον Δημήτρη Κοργιαλά στα decks όπου διασκεδάσαμε με επιτυχίες των 80’s!!!

party-ANIMALS

Όσοι δεν ήρθατε, πραγματικά χάσατε μια τρελή βραδιά που έγραψε ιστορία! Όμως δεν θέλω να με στεναχωριέστε: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιστρέφει ξανά αυτή την Κυριακή, 3 Μαρτίου για μια unplugged βραδιά στο Barωδος (Βύρωνος 3, Διαγώνιος) και ότι προκύψει. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Και όσο για τον Άγγελο, ας φέρει ο καθένας μας από ένα μπλουζάκι! (Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε)

P.S.: “Στέλιο, κράτα τραπέζι”!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: