Λύση στην κρίση

Μην ντρέπεστε που μπήκατε εδώ. Σας καταλαβαίνουμε. Στην Ελλάδα ζούμε, η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.  μας κυβερνάει και είναι λογικό να έχετε οικονομικά προβλήματα (και ποιος δεν έχει δηλαδή). Το Klainmain.gr σε συνεργασία με τον μεγάλο οικονομολόγο και χρηματιστή της WALL-STREET, Dr. Λάκης Τσιφουτόπουλος (πτυχιούχος της Οικονομικής Σχολής Αγρινίου), θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν το πορτοφόλι σας να χαμογελάσει…

– Να επισκέπτεστε τους οικογενειακούς σας φίλους τις μεσημεριάτικες ώρες. Το τραπέζι θα είναι στρωμένο και από ευγένεια και μόνο θα σας προτείνουν να κάτσετε παρέα. Μην τους προσβάλετε.

– Οικονομία στο μπάνιο. Το νερό το πληρώνετε χρυσάφι και ο θερμοσίφωνας καίει ρεύμα. Πάρτε παράδειγμα από τα Ινδικά λουτρά και μπείτε μέσα στην μπανιέρα οικογενειακός.

– Αν βρεθείτε με την παρέα στο σπίτι σας για χαρτιά ή για να δείτε κανέναν αγώνα και τους ανοίξει η όρεξη για φαγητό, να του προτείνετε να παραγγείλετε Πίτσες. Θα πάρετε τηλέφωνο σε πιτσαρία που στις 2 κάνει την 1 δώρο (την δικιά σας δηλαδή).

– Αν δεν μπορείτε να κόψετε το κάπνισμα αρχίστε την τράκα. Βασική προϋπόθεση η παρέα σας να είναι όλοι καπνιστές και να μην ζητάτε ημερησίως πάνω από 3 τσιγάρα από τον καθένα).

– Για να κάνετε οικονομία δεν είναι απαραίτητο να κόψετε το Γυμναστήριο. Απλά κάθε εβδομάδα θα το αλλάζετε. (Σε όλα τα γυμναστήρια η πρώτη εβδομάδα είναι δωρεάν)

– Μπορεί να κάνετε οικονομία άλλα πηγαίνετε και με την παρέα σας για κανένα καφέ ή ποτό για να ξεσκάσετε, βρε αδερφέ. (Απλά φροντίστε μόνο την ώρα του λογαριασμού να σας πιάσει κόψιμο… ξέρετε εσείς).

– Μη προμηθεύεστε σαπούνια και κωλόχαρτο από τα Σουπερμάρκετ. (χαθήκανε τα Goody’s και τα McDonald’s)?

– Καλή η οικονομία άλλα τα επώνυμα ρούχα δεν θα πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας. Απλά τα τελευταία σχέδια του ARMANI θα τα προμηθευτείτε από τις βιοτεχνίες των Άνω Λιοσίων. (ΠΡΟΣΟΧΗ… μπορεί αντί για ARMANI η ετικέτα να γράφει XARMANI ,but who cares).

– Μην χάνετε την ευκαιρία να παραβρισκόσαστε σε εγκαίνια νέων καταστημάτων και επιχειρήσεων. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και θα σας κάνουνε καλύτερες τιμές (και ο μπουφές και τα ποτά θα είναι δωρεάν).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: