Τσικνοπέμπτη στο Route 88 σε “διπλή δόση”!!!

883681_10151304806571453_1886301760_o

Η Τσικνοπέμπτη για να μπορέσει να έχει νόημα χρειάζεται 5 βασικά συστατικά: Τρέλα, καλή παρέα, μπόλικο σουβλάκι στα κάρβουνα, παγωμένη βαρελίσια μπύρα και φυσικά πολύ καλή μουσική. Αν γινόταν και σε διπλή δόση, ακόμα καλύτερα!!!

Για καλή μας τύχη, όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε φέτος την Τσικνοπέμπτη (7 Μαρτίου) επί 2 από τις 3 το μεσημέρι μέσα στο αγαπημένο μας στέκι το Route 88 (Λεωφόρος Νίκης 51) διότι η τρέλα εκεί μέσα είναι δεδομένη όπως και η καλή παρέα αφού το φιλικό και ζεστό περιβάλλον του μας ενώνει.

Όσο για τα κρεατικά θα είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ αφού θα έχουν την υπογραφή του «Καλλίφωνου» ενώ το μαγκάλι θα το δουλέψει ο «μέτρ του είδου» Γιάννης Τσάρος μαζί με τον Γιάννη τον Άμλετ. Ακόμα κι εσείς που κάνετε δίαιτα, μπορείτε να έρθετε άφοβα (θα είμαι κι εγώ εκεί)!!!

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνουμε από βαρελίσια μπύρα η οποία δεν θα περιοριστεί μόνο από ένα βαρέλι αφού θα υπάρχει ποικιλία (Guiness, Kaiser, Mythos). Και επειδή όλα τα παραπάνω δεν έχουν νόημα χωρίς καλή μουσική θα παίζουν, από τις 3μμ ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και μετά τις 10μμ ο Νίκος Κατανάκης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Καλύτερα δεν γίνεται!

Σας έπεισα???


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: