Μια βραδιά γεμάτη γέλιο με την Χρύσα Κατσαρίνη στο Stand-Up Comedy Cafe

885230_10200524461704516_226950345_o

Σάββατο βράδυ χθές και πήγαμε στο Stand-up Comedy Cafe να απολαύσουμε το «δικό μας παιδί» την Χρύσα Κατσαρίνη η οποία ήρθε από Αθήνα για δυο εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη. Την Χρύσα, επειδή είναι και φίλη, την θυμάμαι από πέρσι όταν ακόμα ζούσε εδώ στην Θεσσαλονίκη και οργάνωνε από μόνη της stand-up comedy βραδιές σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Με δειλά βήματα, λίγη αμηχανία και λίγο τρακ άλλα με πολύ μεράκι και μεγάλο ζήλο είχε καταφέρει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία. Για την Χρύσα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε στην Αθήνα για να ανοίξει τα φτερά της.

Χθες το βράδυ λοιπόν την είδα ξανά. Ένα χρόνο αργότερα από την τελευταία φορά που την είχα δει να κάνει stand-up comedy και η Χρύσα σαν άνθρωπος δεν άλλαξε καθόλου. Το ίδιο γλυκιά και γελαστή όμως πάνω στο stage είδα μια επαγγελματία με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, να κρατάει σταθερά το μικρόφωνο και να μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε με τις ατάκες της! Επικοινωνιακή με το κοινό και κατά την διάρκεια της παράστασης μας είχε κάνει να κρεμόμαστε από τα χείλη της.

Η κοπέλα το’χει και πραγματικά ήταν απολαυστική!  Και φυσικά θα πάμε να την δούμε ξανά αφού θα έρθει ξανά στις 28 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα εντός… Μέχρι τότε απολαύστε τα videάκια της….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: