ΧΑΜΟΣ χθες βράδυ στο “Bungalow White” με Θάνο Καλλίρη & Ναταλία Γερμανού!!!

DSC_0217

Όσοι βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο Bungalow White ζήσαμε πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές!!! Έγινε ένα τεράστιο party με φόντο τον Θερμαϊκό όπου είχε γεμίσει ο χώρος από νωρίς το απόγευμα και όλοι διασκεδάζανε με τις μουσικές επιλογές την Ναταλίας Γερμανού που βρισκόταν πίσω από τα decks (όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει κάθε Κυριακή).  Αυτή η Κυριακή όμως ήταν διαφορετικές από τις άλλες αφού κατά τις 11 μμ πείρε την σκυτάλη o Θάνος Καλλίρης με ένα LIVE-πρόγραμμα παίζοντας παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά όλο το μαγαζί!!!

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και πραγματικά για όλα τα γούστα όμως την μεγαλύτερη αποθέωση την εισέπραττε όταν ερμήνευε τα δικά του τραγούδια με τα οποία τον αγαπήσαμε!!! Δεν ήταν ένα live σας αυτά που έχουμε συνηθίσει στην πόλη μας και θα ήταν αδικία αυτός ο χαρακτηρισμός. Ήταν ένα PARTY όπου όλοι περνούσαν καλά και το έδειχναν,  με πρώτους και καλύτερους τον Θάνο Καλλίρη και την Ναταλία Γερμανού που πραγματικά αγαπάνε την Θεσσαλονίκη και αυτό φάνηκε!!!

kalliris-germanou

Είχα να δω τον Θάνο Καλλίρη από το 1994 και σε αντίθεση με μένα, ο χρόνος δεν τους έχει αγγίξει καθόλου! Ούτε εκείνον, ούτε την Ναταλία! Δεν πρόλαβα να μάθω το μυστικό της επιτυχίας που έχουν οι δυο τους και καταφέρνουν να δείχνουν ακόμα “πιπίνια” όμως επιφυλάσσομαι να τους ρωτήσω την επόμενη φορά γιατί κάτι με λέει ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε ξανά μαζί στο Bungalow White.

Φροντίστε λοιπόν, στο επόμενο «party»  να είστε ξανά εκεί….

 

Πάρτε μια γεύση από το χθεσινό party από το λαϊκό μέρος του προγράμματός του Θάνου…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: