«Καλό Χειμώνα»??? Πλάκα με κάνεις? Εδώ μας φάγαν τα κουνούπια!!!

Καλά… σαν λαός δεν παιζόμαστε λέμε!!! Μην βγει ο Αύγουστος και μπει ο Σεπτέμβριος, το «Καλό χειμώνα» το έχουμε έτοιμο κάτω από την γλώσσα κι ας σκάει έξω ο τζίτζικας. Δε λέω, μπορεί την περασμένη εβδομάδα να είχε μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας άλλα αύριο πλέον μπαίνει ο Οκτώβρης και μας έχουν φάει τα κουνούπια…ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!  Αυτό το πράμα δεν το έχω ζήσει ούτε μέσα στους καύσωνες του Ιουλίου!!!

Περίεργο κι όμως αληθινό! Το καλοκαίρι δεν λέει να μας αφήσει ακόμα και μακάρι να μας πάει έτσι και μέχρι τα Χριστούγεννα, αφενός λόγου της θετικής διάθεσης, αφετέρου λόγω  της σκληρής πραγματικότητας που έχει να κάνει με τις νέες τιμές του πετρελαίου θέρμανσης. Μακάρι Θεέ μου γιατί φέτος τον χειμώνα θα υποφέρουν πολλές οικογένειες. Και στο κάτω-κάτω της γραφής: είναι καλύτερα να τρως τα λεφτά σου για να την κάνεις σκαστός ένα σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική παρά να πληρώσεις το πετρέλαιο χρυσάφι και να φας όλο το κρύο στη μάπα σου!

Καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι! Έτσι για να σκάνε οι εχθροί μας έξω που έχουνε σκατόκαιρο και να μην περιμένουν να μας ξεφτιλίσουν με τις τιμές θέρμανσης. Ο Θεούλης πάντως μέχρι τώρα μας αγαπάει και μας αφήνει να κρατήσουμε τα χειμερινά μας ρούχα ακόμα μέσα στην ντουλάπα.

 

Σας φιλώ και «ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ»…

😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: