Καλό μήνα και καλή “αρχή”

Στην ζωή είναι όλα θέμα του σωστού timing! Άσχετο άλλα ακούγεται ωραία. Όπως όμορφα και ωραία υποδεχτήκαμε τον νέο μήνα απολαμβάνοντας από αργά το βράδυ την πανσέληνο αλλά με οργανωμένες καταστάσεις. Τι εννοώ; Πολύ απλά: Μαζευτήκαμε με καλή παρέα βράδυ στις πισίνες με πίτσες, mojito και… τζατζίκι της μαμάς για το οποίο ο φίλος ο μου ο Mulambo ακόμα παραμιλάει.

Όμως αυτή η πανσέληνο την απολαύσαμε λίγο διαφορετικά μιας και ο Γιώργος φρόντισε να φέρει μαζί του το τηλεσκόπιό του για να ζήσουμε πραγματικά μαγικές στιγμές! Ποτέ δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαζεύει το φεγγάρι και τ’ άστρα τόσο επίμονα όσο χθές! Ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία σε  βαθμό που έβαλα στο πρόγραμμα να αγοράσω ένα δικό μου τηλεσκόπιο.

Αν και την είσοδο του Σεπτέμβρη την βλέπουν όλοι με κακό μάτι επειδή σηματοδοτεί το τέλους του καλοκαιριού, για μένα προσωπικά θα είναι μια περίοδο με έντονες καταστάσεις στην Θεσσαλονίκη. Και δεν θα μπω στην διαδικασία να μιζεριαστώ για την κρίση και για το τι μας περιμένει. Δε βαριέσαι! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν θυμάμαι και ποτέ τον εαυτό μου να έτρωγε με χρυσά κουτάλια! Ζόρια υπήρχαν θα υπάρχουν πάντα. Όμως αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάψεις μαύρα. Υπάρχει ακόμα ζωή εκεί έξω. Υπάρχουν ακόμα οι φίλοι και υπάρχει το ΤΩΡΑ! Και αυτό είναι και το κλειδί της ευτυχίας: να βλέπεις πάντα το ποτήρι μισογεμάτο! Γιατί όσο μαύρος και να είναι ο ουρανός, πάντα θα υπάρχουν τα μικρά αστέρια που θα του δίνουν μια άλλη ευχάριστη νότα και διάθεση.

Καλό μήνα σε όλους λοιπόν και καλή αρχή στην ΝΕΑ αρχή του KlainMain.gr που έχω χάσει τον λογαριασμό για το ποια αρχή είναι με τις τόσες ανανεώσεις που έγιναν από το 2001.

Να είστε αισιόδοξοι και να ξέρετε, δεν είναι όλα μαύρα!!! Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε το φεγγάρι…

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: