Διάφορες σκέψεις από το ταξίδι μου στην Αθήνα

964809_10200983372817007_1898372015_o

Μόλις επέστρεψα από το ταξίδι αστραπή που έκανα μετά από αρκετά χρόνια στην Αθήνα. Πήγα αποκλειστικά μόνο και μόνο για να δω τους ΔΑΙΜΟΝΕΣ και πραγματικά άξιζε τον κόπο αφού ήταν ότι καλύτερο έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Απλά συγκλονιστικό!!! Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο cosmopoliti.com!!!

Τις λίγες ώρες που βρέθηκα στην Αθήνα συναντήθηκα με παλιούς φίλους από το Πανεπιστήμιο που είχα να δω χρόνια, Μιλήσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά και για τα στέκια που συχνάζαμε όταν βγαίναμε στην Αθήνα. Πάντα ήμουν fan της νυχτερινής ζωής της Αθήνας όμως η Αθήνα πλέον έχει χάσει αυτή την λάμψη που θυμόμουν από τα παλιά….

Κακά τα ψέματα! Το θέμα με τους λαθρομετανάστες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πήρε σάρκα και οστά. Το βλέπουμε και εδώ στην Θεσσαλονίκη όμως αυτό που γίνεται στο κέντρο της πρωτεύουσας θυμίζει πιο πολύ Gotham City παρά την πόλη που γέννησε την δημοκρατία! Και δεν με ενδιαφέρει αν με πούνε ρατσιστή (ας ρωτήσουν εκείνους που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων) αλλά είναι εγκληματικό που το επίσημο κράτος επέτρεψε αυτή την γκετοποίηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Και δεν με φταίει ο κακομοίρης που άφησε την χώρα του επειδή πεινούσε αλλά το κράτος που δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια μια ορθή μεταναστευτική πολιτική. Μεγάλη η ευθύνη της αριστεράς και εξίσου της κεντροδεξιάς που από κόμπλεξ την ανέχτηκε.

Υπάρχει πρόβλημα και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα γίνει πιο έντονο και στην Θεσσαλονίκη. Είναι τραγικό να κυκλοφορείς στο κέντρο της Αθήνας και να παρακαλάς να πέσεις πάνω σε χρυσαυγίτες για να νιώσεις ασφάλεια. Αυτό είναι το αποτέλεσμα και το δημιούργημα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής. Και μη με πείτε ότι σας λέω υπερβολές γιατί το έπαθα μέσα σε λίγες ώρες που βρέθηκα στο Μεταξουργείο. Ας γίνει επιτέλους κάτι ΤΩΡΑ αντί να απορούν σαν βλαμμένοι γιατί ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Απλά κάλυψαν ένα κενό που γεννήσατε εσείς…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: