“Φτύνουν” τους Πόντιους ενώ “γλύφουν” τους Εβραίους. ΑΥΤΗ είναι η “δημοκρατία” τους!!!!

19η Μαίου_ Δέ ξεχνώ

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει όλοι οι Έλληνες μάρτυρες για το πως αντιλαμβάνεται ο πολιτικός κόσμος της χώρας την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Από την μια οι δηλώσεις της “προσκυνημένης” ντεμέκ-ιστορικού Ρε-pussy, που προφανώς εξυπηρετώντας συμφέροντα εκείνων που την ανέδειξαν, κατά της γενοκτονίας των Ποντίων. Και δεν αντέδρασε ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ πλην των ποντιακών σωματίων. Από την άλλη οι δηλώσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αμφισβήτησαν το ολοκαύτωμα των Εβραίων με την διαφορά να βλέπουμε να αντιδρά όλος ο πολιτικός κόσμος εντός και εκτός βουλής! Τυχαίο???

Και δεν θα έρθω τώρα να μπω στην σύγκριση όμως θα πω το εξής: Γιατί γίνεται μονομερή κριτική με δυο μέτρα και δυο σταθμά? Όντως αμφισβητούν την ιστορία του Πόντου? Κι αν θέλετε. για ποιό λόγο “φτύνουν” με την στάση τους τους πόντιους ενώ παράλληλα “γλύφουν” τους Εβραίους? Σε ποιούς “νιώθουν” πιο κοντά και γιατί? Και αφού εκπροσωπούν την πολιτεία ΓΙΑΤΙ δεν υπερασπίζονται και τα δυο ιστορικά γεγονότα με το ίδιο πάθος???

Ξέρω ότι κάποιοι θα με πουν φασίστα αλλά τους γράφω κανονικά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ! Αντικειμενικά μιλάμε. Και αν δεν αισθάνεστε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τους Πόντιους, μπορούμε να υπερασπιστούμε μόνοι μας την ιστορία. Τουλάχιστον μην μας σαμποτάρετε όπως ο Δήμαρχος Καβάλας που σε εκδήλωση την μέρα της γενοκτονίας των Ποντίων αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί την “τουρκόφιλη” ιστορικό….

Απολαύστε το και να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: