Πόσο «Γερμανοί» είναι οι ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ οπαδοί της Σάλκε???

mounopana

Και εκεί που καθόμασταν να απολαύσουμε την μάχη του ΠΑΟΚ που έφερε την ισοπαλία μέσα στην Γερμανία, είδαμε ξαφνικά ένα τσούρμο γυφτοσκοπιανών να ανεβάζουν ένα πανό για τα Σκόπια πάνω στην κερκίδα. Καλά, μα είναι τόσο φιλοσκοπιανοί οι Γερμανοί? Και υποτίθεται ότι αυτοί είναι και «πολιτισμένοι» και δεν είναι «χούλιγκανς» όπως εμείς!

ΠΑΠΑΡΙΑ! Ούτε πιο πολιτισμένοι είναι, ούτε πιο Ευρωπαίοι και η Γερμανία σήμερα μόνο Γερμανούς δεν έχει. Κατάντησε να είναι ο αχταρμάς της Ευρώπης και το εκλογικό του σώμα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από μια μπασταρδοποιημένη κοινωνία. Οι φίλαθλοι της Σάλκε έχει προφανώς μια μεγάλη μερίδα γυφτοσκοπιανών που το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τους πονάει! Και τους πονάει που ενώ σχεδόν όλες οι χώρες τους έχουν αναγνωρίσει ως Macedonia τους ενδιαφέρει το τι θα πούμε εμείς ως Ελλάδα διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλει κάποιος να μπει στο σπίτι σου ότι και να πει η γειτονιά εσύ είσαι εκείνος που πρέπει να ανοίξει την πόρτα!

paok

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και θα παραμείνει παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που επιδιώκουν και κάποιοι πουλημένοι πολιτικοί μας χώροι. Ο Έλληνας όμως δεν ξεχνά και γνωρίζει κι έτσι πρέπει να μείνει. Είμαι όμως περίεργος να δω αν στην «πολιτισμένη» Γερμανία πέσουν κυρώσεις για το συμβάν. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι σε λίγο η Γερμανία έχει εκλογές και οι γυφοσκοπιανοί της Σάλκε ψηφίζουν. Να τους χαίρεται η Μέρκελ…

Όσο για τον ΠΑΟΚ…. ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ και μας βγάλατε ασπροπρόσωπους μέσα στην Γερμανία!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: