Η CRETA SENSE ΔΙΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ

creta

Βαδίζοντας στον 21ο αιώνα και την ώρα που συνάνθρωποι μας δίνουν τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής τους η πολιτεία εξακολουθεί να παραμένει ένας άβουλος θεατής.

Εν έτη 2013 χιλιάδες καρκινοπαθείς στερούνται τα αυτονόητα με βασικότερο την περίθαλψη και τα φάρμακα. Είναι άνθρωποι που το μόνο που ζητάνε είναι να ζήσουν και να παλέψουν την ασθένεια τους με αξιοπρέπεια χωρίς να χρειάζεται να στοιβάζονται στα λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθούν από και προς τα νοσοκομεία, χωρίς να ψάχνουν μια στέγη που θα τους φιλοξενήσει όταν φτάνουν στις μεγαλουπόλεις προκειμένου να υποβληθούν σε χημειοθεραπείες.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω ο Χανιώτης επιχειρηματίας Ανδρέας Καραγιάννης αποφάσισε να απλώσει ένα χέρι βοηθείας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και να στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα τους. Παρακολουθώντας λοιπόν την μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που έχουν τα συλλεκτικά μπλουζάκια της Creta Sense (της πρώτης και μοναδικής μέχρι σήμερα στην Ευρώπη επιχείρησης φιλική σε ΑμΕΑ) ο νεαρός επιχειρηματίας επέλεξε να προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων T-shirt στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης. Γιατί σε αυτόν τον Γολγοθά κανείς δεν δικαιούται να νιώθει και να είναι μόνος, γιατί στόχος της Creta Sense από το 2009 οπότε και άνοιξε τις πύλες της μέχρι και σήμερα είναι όλοι οι άνθρωποι υγιείς και μη να μπορούν να έχουν το ίδιο δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή και αυτόνομη ζωή.

Μάλαμα Κιακιλίδου
Υπεύθυνη επικοινωνίας Creta Sense

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: