Πρωινό Φρικασέ: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Οι περισσότεροι από μας θα βγάζουμε όλη την ξινίλα και την μιζέρια μας τα πρωινά. Και πώς να μην γίνει διαφορετικά αφού πλέον κανείς δεν πάει με όρεξη στην δουλειά πόσο μάλλον όταν οι μισθοί έχουν πέσει εκεί που έπεσαν, ξυπνάς με το ζόρι και πριν φύγεις από το σπίτι πίνεις στα γρήγορα μια γουλιά καφέ ίσα-ίσα για να βρέξεις την γλώσσα σου. Και μετά από αυτό, τρως στην μάπα την κυκλοφορία στο κέντρο και άντε να βγάλεις το πρωινό σου χωρίς να ρίξεις μπινελίκια.

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται παράλογα και εκτός πραγματικότητας τότε δυο πράματα συμβαίνουν: Ή είσαι άνεργος ή ακροατής του Πρωινού Φρικασέ στον Imagine 89,7. Στην καλύτερη περίπτωση και τα δύο! (Φοιτητής δεν είσαι με τίποτα αφού μετά το χθεσινοβραδινό ξενύχτι δεν παίζει να ξυπνήσεις πριν τις 3 το μεσημέρι…).

Ο Θανάσης Κοντογιάννης και ο Νεκτάριος Αλεξίου εδώ και χρόνια δίνουν μια άλλη γεύση στα πρωινά της πόλης. Με πολύ χιούμορ και σάτιρα σχολιάζουν την ειδησιογραφία και τα γεγονότα της ημέρας ίσα-ίσα για να πάρουμε μια γεύση για το τι γίνεται στον κόσμο δίνοντας όμως έμφαση στα «ψιλά γράμματα» και σχολιάζοντας την επικαιρότητα με τέτοιο τρόπο όπως θα την σχολιάζαμε μεταξύ μας στην παρέα. Έχοντας πάντα μαζί τους ένα φανατικό κοινό που τους ακούει μανιακά τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας βγάζοντας τηλεφωνικά ακροατές στον αέρα και διασκεδάζοντάς τους με πρωτότυπα χιουμοριστικά σποτάκια που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Οι μουσικές τους επιλογές είναι από τις καλύτερες στην πόλη με έντονη παρουσία στα 80’s και όχι μόνο. Τραγούδια και επιτυχίες που σε ανεβάζουν την διάθεση! Όσοι δεν τους έχετε ακούσει ακόμα, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε καθημερινά από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί και αν μετά από αυτή την 3ωρη εμπειρία δεν πάει καλά η μέρα σας, τότε φίλοι μου σας λείπει το χιούμορ και η αγάπη για καλή μουσική.

Ραντεβού λοιπόν καθημερινά στις 7πμ. στους 89,7!!!!

😉

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα κλασσικά σποτάκια του Πρωινού Φρικασέ:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: