Πήγαμε στον Μπίγαλη και έγινε ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!! (video)

DSC00595

Από τον περασμένο Μάρτιο που είχε έρθει τελευταία φορά ο Κώστας Μπίγαλης στην Θεσσαλονίκη είχαμε πει ότι όταν θα έρθει ξανά θα πάμε. Έτσι λοιπόν ήταν λογικό να βρεθούμε χθες βράδυ στο Eightball όπου εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί η εμφάνιση του Κώστα Μπίγαλη.

Για να είμαι ειλικρινείς περίμενα να δω άτομα τις ηλικίας μου (οι σαραντατρέχα και άνω δηλαδή) όμως απ’ότι διαπίστωσα ο Κώστας κι εγώ ήμασταν οι μεγαλύτεροι εκεί μέσα. Είναι ευχάριστο όταν βλέπεις νέα παιδιά γύρω στα 25 να γεμίζουν όλο το Eightball για να απολαύσουν από κοντά τις επιτυχίες του Μπίγαλη. Επιτυχίες που μάλλον τις έχουν μάθει από τους γονείς τους ή έχουν ψάξει τα ακούσματά τους και δεν τρώνε ότι τους σερβίρουν τα playlist των ραδιοφωνικών σταθμών. Αυτό είναι ευχάριστο αν ισχύει. Κάτι άλλο που με έκανε εντύπωση ήταν ότι το κοινό του Μπίγαλη είχε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ: από rockers, hip-hoppers μέχρι σκυλάδες! Το να καταφέρεις να τους έχεις όλους μαζί σε έναν χώρο είναι από μόνο του επιτυχία.

bigalis3409

Όσον αφορά το LIVE γινόταν το αδιαχώρητο και ο χώρος είχε γεμίσει από νωρίς ενώ έξω υπήρχε ουρά από κόσμο που προσπαθούσε να μπει μέσα. ΝΕΟ κόσμο. Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα ο Κώστας Μπίγαλης βγήκε on stage και έχω την εντύπωση ότι και ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια προσέλευση. Το κοινό του τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον οποίο και δεν έκρυψε αφού καθ’όλου την διάρκεια του LIVE χόρευε και τραγουδούσε ασταμάτητα για δυόμιση περίπου ώρες και έγινε στην κυριολεξία ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!

DSC00644

Πραγματικά ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά «πάρτυ» που έζησα τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη με αρκετό άρωμα από 80s. Φαίνεται πως τα παιδιά από το Cult Battle που οργανώσανε την όλη βραδιά κάνανε πολύ καλή δουλειά και η επιλογή τους να φέρουν τον Κώστα Μπίγαλη ήταν η καλύτερη δυνατή αφού ο ίδιος έδινε τον ρυθμό της βραδιάς.

DSC00665

Ως fan του Κώστα Μπίγαλη και των 80s είμαι ευτυχισμένος που υπάρχουν νέοι άνθρωποι που κρατούν ζωντανή μια εποχή που δεν είχαν την τύχη να ζήσουν τόσο έντονα όπως κάποιοι από εμάς. Και αυτό είναι θετικό ειδικά στις εποχές που ζούμε αφού κατά την γνώμη μου το καλύτερο «φάρμακο» είναι το back to the 80’s!!! Τουλάχιστον χθες βράδυ ήταν αποτελεσματικό κι ένοιωσα ξανά 20άρης…

===

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: