Η προφητική προεκλογική εκπομπή του Πλεύρη για την Χρυσή Αυγή: “Χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο”

plevris

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες για την Χρυσή Αυγή και τους πρωταγωνιστές της Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη & ΣΙΑ ΟΕ. Το ύποπτο και παράδοξο στην όλη ιστορία είναι η υποκρισία των ΜΜΕ ότι και καλά δεν γνώριζαν τι ήταν η Χρυσή Αυγή. Γνώριζαν όμως προεκλογικά να την παρουσιάζουν ως «τα καλά παιδιά της γειτονιάς» που βοηθούσαν του συνταξιούχους στα ψώνια και που τους παίρνανε από το χέρι για να πάνε με ασφάλεια στα ΑΤΜ για να μην γίνουν θύματα μεταναστών.

Σήμερα βέβαια λίγη σημασία έχει τι θα πουν για την Χρυσή Αυγή διότι το κακό έγινε και όλη αυτή η προβολή που έχουν στα ΜΜΕ αυτές τις μέρες δεν φαίνεται να τους επηρεάζουν στις δημοσκοπήσεις. Και μπορεί να οφείλεται αυτό στην καχυποψία που έχουν οι ψηφοφόροι της ΧΑ απέναντι στα ΜΜΕ διότι θεωρούν πως η ΧΑ είναι ένα εθνικιστικό και πατριωτικό κόμμα. Όμως ο πατριωτισμός ουδεμία σχέση έχει με τον ναζισμό και τους υμνητές του Χίτλερ.

Όλες αυτές τις μέρες που ακούγονται όσα ακούγονται για την ΧΑ βρήκα ένα video στο YouTube από μια εκπομπή του Κωνσταντίνου Πλεύρη η οποία ήταν προφητική όταν όλοι οι άλλοι μιλούσαν για «τα καλά παιδιά της γειτονιάς»! Στην συγκεκριμένη εκπομπή η οποία προβλήθηκε προεκλογικά και μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλη, ο Πλεύρης που ήταν τότε υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, μετά από μια ανάλυση που κάνει για την ΧΑ και για τον ρόλο των δυο άκρων στην Ελλάδα, κλείνει την εκπομπή του λέγοντας «Χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα παρά Μιχαλολιάκο».

Έχει ενδιαφέρον (ειδικά εσείς που ψηφίσατε ΧΑ) να ακούσετε τα όσα είχε πει τότε…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: