“Ένας Υπουργός… στο μπαούλο μας” (Μια θεατρική παράσταση αλληλεγγύης)

enas_ypourgos_sto_mpaoulo_mas_1

Παρακαλώ διαβάστε το και κοινοποιήστε το να το μάθουν όλοι…. (από το status του Γιάννη Σερβετά)

Σάββατο 12 του Οκτώβρη στις 9 το βράδυ (ελάτε λίγο νωρίτερα να βρείτε να καθίσετε), θα μαζευτούμε να μαζέψουμε, να δούμε μία παράσταση και να διασκεδάσουμε. Στο Θέατρο «Χρήστος Τσακίρης» Λαγκαδά 221, θα παρακολουθήσουμε την παράσταση της Θεατρικής ομάδας «Καπνομάγαζο», «Ένας Υπουργός … στο Μπαούλο μας».

Για την παράσταση δεν πληρώνεις εισιτήριο. Αντί εισιτηρίου φέρε τρόφιμα-σχολικά είδη-φάρμακα που δεν έχουν λήξει, ή ότι άλλο χρήσιμο, όπως για παράδειγμα, τα παλιά, αλλά καθαρά σου ρούχα. Τα τρόφιμα που θα μαζευτούν, θα μαγειρευτούν με σπιτική φροντίδα και θα μοιραστούν, μαζί με τα υπόλοιπα πράματα, με αγάπη, σε ανθρώπους που αυτή την στιγμή έχουν ανάγκη..

Να θυμάσαι…. Όσο δίνεις, γεμίζει η ψυχή χαμόγελα. 

We’re all one. 

Ευχαριστούμε θερμά (πραγματικά και όχι να είχαμε να λέγαμε) τον σκηνοθέτη Δημήτρη Σακατζή, όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές αλλά και τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά, Τσαταλμπασίδη Κυριάκο, κυρίως για την καλή διάθεση να πραγματοποιηθεί η παραπάνω παράσταση. Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Φιλιά στα μούτρα.

ΥΓ: Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία απευθείας με την Νατάσσα στο τηλέφωνό της 6979618261 για το οτιδήποτε έχει σχέση με την ευγενική της δράση. Την βρίσκετε επίσης στο natashapapastergiou@hotmail.com και στο Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: