Άσε το μιλφέϊγ και “φάε” μια MILF!!!!

Kim_Cattrall_0024_1600x1200_Wallpaper

Οι σημερινές γυναίκες δε γερνούν ποτέ, ή όταν το κάνουν, το κάνουν με στυλ και αισθησιασμό που δεν λείπει ακόμα και σε πιο προχωρημένες ηλικίες. Από κάτι τέτοιες κυρίες γεννήθηκε ο όρος MlLF δηλαδή «mother I’d like to fuck» ή επί του ελληνικότερου «μαμά που θα ήθελα να μαμήσω».

Οι γυναίκες MlLF είναι ώριμες γυναίκες μιας κάποια ηλικίας, χωρισμένες ή και όχι, που καταφέρνουν να εξάπτουν τη φαντασία των αντρών παίρνοντας την πρωτιά των απαγορευμένων καρπών στα φανταστικά καλλιστεία που διεξάγονται στους αντρικούς εγκεφάλους.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις από σέξι μανούλες που κοιτούν τον άντρα τους και το παιδάκι τους, αλλά δείχνουν χαρωπά πόσο ωραίο παρέμεινε το σώμα τους και μετά τη γέννα αναστατώνοντας και ναρκοληπτικούς, μέχρι κατασταλαγμένες ώριμες γυναίκες απαλλαγμένες από κάθε αναχρονιστικό ταμπού, που απολαμβάνουν κάθε πτυχή της σεξουαλικότητας τους στο έπακρο.
Πολλές MlLF μάλιστα αγγίζουν τα όρια των Cοugars, έτοιμες να αποπλανήσουν και να κατασπαράξουν όποιο «νεούδι» πέσει στα χέρια τους.

Στο Facebook μπορείς να βρεις άπειρες τέτοιες συγκεντρωμένες σε σελίδες με όνομα τύπου «Mιlfs & Cοugars» πρόθυμες για όλα. Πολλές μάλιστα έχουν εγγραφεί σε δίκτυα με το όνομα «Cheating-Housewifes» υπενθυμίζοντας πως και οι παντρεμένες έχουν ψυχή και μάλιστα μεγάλη.

Φυσικά δεν λείπουν και τα ελληνικά παραδείγματα με μερικές σταθερές αξίες της showbiz που ακόμα και όσοι δεν το παραδέχονται, νιώθουν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει με τις εμφανίσεις τους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: