Ε, όχι και να διώξετε τις “sexy” δασκάλες από τις παρελάσεις!!!!

daskala660

Δεν γίνεται να γιορτάσουμε μια φορά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χωρίς παρατράγουδα και σχόλια και είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών λόγω κρίση αλλά υπήρχε ανέκαθεν εδώ στην Ελλάδα.

Καταρχήν η διαμάχη για το αν πρέπει η όχι να γίνονται παρελάσεις, το πόσο προκλητικά είναι ντυμένες οι μαθήτριες και κυρίως του ότι σε μια εθνική γιορτή θυμάται ο κάθε πικραμένος να βγει στον δρόμο να διαμαρτυρηθεί. Λάθος! Να σας θυμίσω μόνο ότι τα κάγκελα μπήκαν τα τελευταία χρόνια επειδή κάτι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν βρίσει το 2011 με συνθήματα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και μπορεί κάποιοι να διαφωνούμε με το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια όμως οφείλουμε να σεβαστούμε τους θεσμούς και την ημέρα της επετείου εκείνων που δώσανε την ζωή τους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Και πάμε στα φετινά. Ξαφνικά βρέθηκε στο στόχαστρο μια δασκάλα που το λάθος ήταν να είναι καλλίγραμμη και εντυπωσιακή διαφορετικά δεν θα απασχολούταν κανένας μαζί της. Αυτό δείχνει κόμπλεξ διότι η συγκεκριμένη δασκάλα μπορεί (δεν το γνωρίζω) να είναι καλή στην δουλειά της αλλά αυτό μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν. Όμως εγώ θα σταθώ στην λεπτομέρεια ότι οι μαθητές της που παρέλασαν ήταν από τους πιο σεμνούς που είχε φέτος η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αυτό ίσως να λέει πολλά περισσότερα.

Ίσως να μας αρέσει εδώ στην Ελλάδα να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος αλλά καλό θα ήταν να μαθαίνουμε να διαβάζουμε πίσω από τα γράμματα και να μην αρχίζουμε να κρίνουμε εικόνες με την πρώτη ματιά. Διαφορετικά γινόμαστε απλά υποκριτές…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: