Η επιστροφή του Μπίγαλη στο Eightball (videos in HD)

1401142_426785684089800_1175345106_o

Το δεύτερο live του Μπίγαλη στο Eightball πέρασε στην ιστορία και όπως όλοι είχαν προβλέψει έγινε ξανά για άλλη μια φορά της πουτάνας!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό, πόσο μάλλον σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε που ακόμα βρίσκουμε το κουράγιο και δεν το βάζουμε. Η διασκέδαση εξακολουθεί και παραμένει το καλύτερο αντίδοτο κατά της κατάθλιψης της κρίσης.

Και πάμε στο live: Δεν θα σας πω πολλά αλλά όσοι δεν πήγατε πραγματικά χάσατε μια φοβερή βραδιά που τα είχε ΟΛΑ!!! Λυπάμαι όμως πραγματικά για όλους εκείνους που ήθελαν να ζήσουν αυτή την βραδιά κι έμειναν απ’έξω στην ουρά αφού για φορά το Eightball ήτανε SOLD-OUT!!! Όμως θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως δεν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Κώστα Μπίγαλη στο Eightball μιας και πιστεύω ότι ο ίδιος το ευχαριστήθηκε πιο πολύ απ’όλους που ήμασταν εκεί. Χωρίς κανένα κόμπλεξ και τουπέ έγινε “ένα” με όλους μας και διασκέδασε μαζί μας ασταμάτητα για τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι το πρωί ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Sandra D που είχε “προθερμάνει” όλη την βραδιά με την εμφάνισή της και διασκέδασε μαζί μας μέχρι το τέλος.

1403458_426785974089771_918474714_o

Όσο για το Eightball και τον Βαγγέλη που οργάνωσε αυτή την βραδιά μαζί με τους “τρελαμένους” του CULT BATTLES τους αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια διότι έχουν πιάσει έναν παλμό καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που έλειπε από την νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακολουθήστε τα παρακάτω video και παράλληλα σας προτρέπω να διαβάσετε και το άρθρο μου για αυτή την βραδιά όπως το έγραψα στο Cosmopoliti.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: