Στην παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Σερβετά (video)

DSC01055

Το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Αυλαία στην Τσιμισκή η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Σερβετά. Μια παρουσίαση που «κινδύνευε» να μπει στο βιβλίο Guinness αφού υπήρχε μια πιθανότητα να μην προλάβει να κυκλοφορήσει το νέο ημερολόγιο-ανεκδοτολόγιο του 2014 και να γινόταν η παρουσίασή του χωρίς αυτό. Όμως οι άνθρωποι από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ πρόλαβαν εγκαίρως κι έτσι από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Φέτος ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Βασίλη Δέλιο επέλεξε ως κεντρικό θέμα του εξώφυλλου το Τσίρκο, θέμα το οποίο επηρέασε και την παρουσίαση του βιβλίου για την οποία ο Γιάννης πήρε μαθήματα από ιδικό ταχυδακτυλουργό για να μας δείξει κάποια μαγικά κόλπα.

DSC01168

Όμως την «μαγεία» με την οποία μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια δια μέσου της τηλεόρασης και το ραδιόφωνο την κατέχει αποκλειστικά ο ίδιος χωρίς κανένα κόλπο ή κάποια οφθαλμαπάτη! Ο Γιάννης Σερβετάς έχει το χάρισμα ακόμα και από την πιο πονεμένη ιστορία να βγάλει το γέλιο και από την πιο αστεία να βγάλει ένα μάθημα ζωής. Αυθεντικός και με καρδιά μικρού παιδιού έχει μόνο ένα μότο στην ζωή του: να κάνει τον άλλον να γελά και να περνάει καλά. Και εδώ είναι που έρχεται η «μαγεία» διότι σε ότι φάση της ζωής σου σε πετύχει θα το καταφέρει. Θα σε δει με το κεφάλι πεσμένο, θα σε χτυπήσει στην πλάτη και θα φωνάξει «ΕΠΙΘΕΣΗ» και ως δια μαγείας γεμίζουν ξανά οι μπαταρίες σου!

Πολλοί με ρωτάνε «πως είναι ο Γιάννης Σερβετάς από κοντά». Η απάντηση είναι απλή: Είναι αυτό που βλέπεις στην TV και αυτό που ακούς στο ραδιόφωνο! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο και αυτό γιατί πολύ απλά είναι ο εαυτός του και πιστεύω ότι η αυθεντικότητά του είναι που τον κάνει τόσο σπουδαίο ως άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που λατρεύει την Θεσσαλονίκη και ίσως να είναι από τους ελάχιστους που την γνωρίζουν τόσο καλά. Πιο Σαλλλονικιός από τον Σερβατά… ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

DSC01075

 

Όσο για την παρουσίαση που κράτησε περίπου 3 ώρες χωρίς να το καταλάβουμε, δεν θα σας γράψω πολλά αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα επισκεφθεί αρκετές περιοχές στην Ελλάδα οπότε αν σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε να τον ακούσετε από κοντά. Θα ακούσετε διάφορες αληθινές ιστορίες με πολύ γέλιο που παράλληλα θα σας δώσουν και τροφή για σκέψη ενώ θα σας εντυπωσιάσουν και τα μαγικά! Ένα κανονικό show γέλιου που εξελίσσετε σε stand-up comedy με τραγούδι, χορό και γερή δόση τρέλας! Αξίζει να το ζήσετε από κοντά πόσο μάλλον όταν είναι με ελεύθερη την είσοδο και χωρίς την υποχρέωση αγοράς του βιβλίου. Είπαμε: Όλα γίνονται για να γελάμε και να περάσουμε καλά!!!

DSC01056

Εμείς να ευχηθούμε το νέο βιβλίο του Γιάννη Σερβετά να είναι καλοτάξιδο όπως και τα προηγούμενα…

Φίλε μου Γιάννη, Καλή Επιτυχία…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: