Η Χρύσα Κατσαρίνη στην εκπομπή “Νικ Ο’ Κλοκ”!!! (video)

xrysa

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το “δικό μας” το κορίτσι η Χρύσα Κατσαρίνη θα βρίσκεται φέτος τηλεοπτικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Νικ Ο Κλοκ” που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 10:30 μμ από την συχνότητα του Alpha. Αυτή την εβδομάδα είχε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο κι έτσι εμφανίστηκε στο τρίτο μέρος της εκπομπής στο πάνελ του Νίκου Μουτσινά μαζί με την Αθηναΐς Νέγκα και τον Γιώργο Βαγιάτα.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω εδώ ότι η Χρύσα σε λιγότερο από δυο χρόνια κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα παίρνοντας την απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα σε μια περίοδο όπου η κρίση δεν φαινόταν καθόλου ευνοϊκή για τέτοιες τολμηρές αποφάσεις. Η Χρύσα όμως δεν το έβαλε κάτω. Πήγε και με τον τσαμπουκά της κατάφερε να καθιερωθεί ως comedian του stand-up comedy και πλέον συνεργάζεται με τους καλύτερους του χώρου ενώ διανύει πλέον την δεύτερη χρονιά με την εκπομπή της στο ComedyLab.

Φαίνεται ότι η τύχη δεν ευνοεί  μόνο τους τολμηρούς αλλά ειδικά στις εποχές που ζούμε ευνοεί κυρίως τους αυθεντικούς ανθρώπους που ζούνε για αυτό που αγαπούν και η Χρύσα είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις διότι αυτό που κάνει το κάνει πολύ αγάπη. Και μπορεί κατά κόσμον σήμερα να είναι η Χρύσα Κατσαρίνη όμως για μένα θα είναι πάντα η Χρύσα η “Dreamer” η οποία όμως άρπαξε την ζωή από τα μαλλιά και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Χρύσα, μείνε όπως είσαι και να ξέρεις ότι εδώ, εμείς τα φιλαράκια σου από την “Imaginoπαρέα” σε καμαρώνουμε σε όλα σου τα βήματα γιατί απλά είσαι το “δικό μας παιδί”…. We luv you KAΡΓΑ!!!! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: