ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ! Δείτε τι είπε ο Καπουτζίδης για τον Σφακιανάκη

 kapoutzidis

“Αυτή την έλλειψη μόρφωσης ο κύριος Σφακιανάκης την είχε πάντοτε και θα την έχει πάντοτε” 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το πρωί στο πλατώ του “Πρωινού” και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιώργο και τη Φαίη για τα σχέδιά του, το νέο σήριαλ που ετοιμάζει, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν όσα είπε στο τέλος…

Στην ερώτηση που όλοι μας έχουμε βαρεθεί, σχετικά με τον Σφακιανάκη και την Χ.Α., ο γνωστός ηθοποιός ξεδίπλωσε μια πλευρά του χαρακτήρα του που δεν είχαμε δει. Σχολίασε με πολύ απλά λόγια, αλλά και με πολύ ισχυρά επιχειρήματα όλα όσα αφορούν στον τραγουδιστή, ενώ αποδόμησε όλα όσα…προωθεί για την Χ.Α.

“Αν τα έλεγε αυτά η Δέσποινα, θα έπαυε να είναι φίλη μου”.
“Δεν μίλησε ο Πλάτωνας. Ένας λαϊκός τραγουδιστής, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση μίλησε. Είναι τραγικό και κατάντια που έχει γίνει θέμα 15 ημέρες”. “Την άποψή του δεν την έλαβα σοβαρά υπόψη μου. Δεν με απασχολεί αυτό που δήλωσε. Δεν τον πήρα πολύ στα σοβαρά. Τι μας είπε ; Ότι οι πολιτικοί είναι κλέφτες; Χαίρω πολύ ; Ξέρει ποιός χτίζει τι. Οι εξωγήινοι την Ακρόπολη και η Χούντα τους δρόμους…”.“Και μας είπε να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δύο μήνες μετά τη δολοφονία ενός ανθρώπου, δεν θα έβγαινα με την τσίχλα στο στόμα να πω στην Ελλάδα και πιθανότατα στους γονείς αυτού του ανθρώπου που ακόμα θρηνούν, ποιούς να στηρίξουμε. Αυτό θεωρώ έλλειψη μόρφωσης. Αυτή την έλλειψη μόρφωσης ο κύριος Σφακιανάκης την είχε πάντοτε και θα την έχει πάντοτε.

Γεννήθηκα σε έναν τόπο όπου οι ναζιστές σφάξαν κόσμο…”

Δείτε το βίντεο!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: