Επανακυκλοφόρησαν σε βινύλιο ΤΡΥΠΕΣ -ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ – BLUES WIRE

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ

Spathia

Ένα από τα κορυφαία ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990 ήταν αναμφισβήτητα τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ.

Τα «Σπαθιά» ξεχώρισαν για τον ιδιαίτερο –προσωπικό- τους ήχο, από το πρώτο τους άλμπουμ το 1993 και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλλιτέχνες που καθόρισαν το ελληνικό ροκ.

11 χρόνια μετά τη διάλυσή τους, το 2003, η MLK και η ANO KATO RECORDS κυκλοφορούν μία ειδική συλλεκτική έκδοση βαρύ βινυλίου 180 γραμμαρίων, η οποία περιλαμβάνει 10 τραγούδια του θρυλικών «Σπαθιών» και απευθύνεται στους «ορκισμένους» οπαδούς τους.

Αυστηρά περιορισμένη έκδοση 500 αριθμημένων βινυλίων

 

INTERNATIONAL BLUES DUO meets BLUES WIRE 031 – TRULY INTERNATIONAL

blueswire

Τον Οκτώβριο του ‘88, οι International Blues Duo ήρθαν στην Ελλάδα για μια σειρά από συναυλίες. Αφήνοντας την Αθήνα, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο Pararlama club. Ήταν εκεί που συνάντησαν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της σύγχρονης blues.

Οι International Blues Duo και οι Blues Wire 031 συναντήθηκαν στο σταυροδρόμι του χρόνου και του χώρου. Συναντήθηκαν τυχαία. Όπως συμβαίνουν τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή.
Όταν οι International Blues Duo συνάντησαν τους Blues Wire 031 το αποτέλεσμα ήταν «Πραγματικά Διεθνές», όπως δηλώνει ο τίτλος του δίσκου.

Ο John Αγγελάτος μας διηγείται στο σημείωμά του όλη την ιστορία της μοναδικής αυτής ηχογράφησης:
Στο τέλος της νύχτας – πλησιάζοντας το ξημέρωμα – μεταξύ τσιγάρου και ζεστής σούπας ο Gary με ρώτησε αν ήξερα τι κάνει τους International Blues Duo «πραγματικά διεθνείς». Απάντησε ο ίδιος στην ερώτηση, γελώντας: “Ο Chris προέρχεται από τη Γερμανία, εγώ είμαι από τις ΗΠΑ και οι Blues Wire από την Ελλάδα. Είμαστε όλοι ένα σώμα. Αυτό κατάλαβα εγώ σήμερα. Θέλω οπωσδήποτε να κάνω ένα άλμπουμ μαζί τους”. Η μπάντα είχε τα ίδια συναισθήματα. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το ίδιο απόγευμα, σε μόλις 5 ώρες. Ήταν περισσότερο ένα jam- session παρά μία studio ηχογράφηση. Τα αυλάκια του δίσκου έχουν ψυχή πλέον. Δυναμώστε την ένταση όσο μπορείτε χωρίς να σας νοιάζει για τους γείτονες. Εδώ είναι οι International Blues Duo και οι Blues Wire 031. Ζωντανά Αληθινοί.

TRULY INTERNATIONAL Κυκλοφορεί αποκλειστικά σε βινύλιο

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ 300 ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ

 

ΤΡΥΠΕΣ

TRYPES2

Το πρώτο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος για πρώτη φορά σε βαρύ βινύλιο.

29 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η MLK και η ANO KATO RECORDS επανεκδίδουν το ιστορικό άλμπουμ σε μία συλλεκτική έκδοση 180 γραμμαρίων.

Αυστηρά περιορισμένη έκδοση 1000 αριθμημένων βινυλίων, η οποία περιλαμβάνει ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: