Παρουσίαση βιβλίου του Κωνσταντίνου Καμάρα στη Θεσσαλονίκη

cover

Mε αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Καμάρα με τίτλο « Όλη η αλήθεια με ένα κλικ », οι Εκδόσεις «Ωκεανίδα»  διοργανώνουν εκδήλωση-παρουσίαση την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη (Μητροπόλεως 92). Για το βιβλίο θα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους Φίλιο Στάγκο και Χριστίνα Ταχιάου, τον συγγραφέα και το αναγνωστικό κοινό. Στη συνέχεια ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Μετά την επιτυχία των βιβλίων του Οιδίπους σέντερ μπακ («Ωκεανίδα» 2003) και Πάρε το μηδέν («Ωκεανίδα» 2008), ο Κωνσταντίνος Καμάρας επανέρχεται, αυτή τη φορά με ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα. Πρόκειται για μια απόλυτα αρσενική ιστορία, με ιδιαίτερη πλοκή, βασισμένη στην σχέση δύο φίλων στην Ελλάδα του  2013. Παρακολουθούμε την παράξενη αντίστροφη πορεία τους, την άνοδο και την πτώση, μέσα από σημαδιακά γεγονότα και έντονα πάθη : γέννα και κηδεία, γάμος και διαζύγιο, προαγωγή και απκαι μαριχουάνα, έρωτας και πορνιόλυση, ουίσκυ και μαριχουάνα, έρωτας και πορνογραφία. Το μαύρο χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός λειτουργούν σωτήρια, παρουσιάζοντάς μας τον σύγχρονο άντρα μέσα από τα μικρά και μεγάλα ψέματα που λέει καθημερινά – πρωτίστως στον εαυτό του. Τον άντρα που ποτέ δεν ήταν τόσο ευάλωτος και τόσο αληθινός.

Ο Κωνσταντίνος Καμάρας γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από τις εκδόσεις “Ωκεανίδα” κυκλοφορούν επίσης τα έργα Οιδίπους σέντερ μπακ και  Πάρε το μηδέν.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: