Ε, όχι και τον Άρη!!!!

ARISSPILIOTOPOULOS

Dear Aris

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να σε στείλουμε στο διάολο! Δεν ξέρω τί πλάτες έχεις εκεί μέσα στην ΝΔ. Προφανώς δεν αναγνωρίζουν ότι σε όποιο υπουργείο έκανες το πέρασμά σου, το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν η dolce vita και το θεαθήναι. Ξύλινη γλώσσα χωρίς ουσία πάντα όμως ήσουν ο ευνοούμενος εκάστοτε αρχηγού της ΝΔ πλην του Μιλτιάδη Έβερτ (ξέρεις εσύ γιατί).

Ως επικοινωνιολόγος και σύμβουλος του Καραμανλή είχες αποτύχει παταγωδώς και λογικό είναι ότι πολλά από τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ να σε χρεώνουν την ήττα των εθνικών εκλογών του 2000. Διότι δεν είναι δυνατόν Αρούλη μου να σκας 50.000.000 δρχ στον Stefano Sartini για να σκηνοθετήσει την κεντρική ομιλία του Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα να μην είχε σταλθεί ούτε μια δραχμή για τα εισιτήρια των στελεχών της ΝΔ που ήθελαν να έρθουν από το εξωτερικό για να ψηφίσουν.

Ήσουν όμως νέος. Πολλοί το έβλεπαν αυτό ως προσόν. Εγώ έβλεπα όμως έναν άπειρο αλαζόνα δήθεν-γιάπι που απλά απολάμβανε την εξουσία του. Εκείνη η εξουσία που αντί να κάνεις την αυτοκριτική σου ζήτησες την διαγραφή του Καρατζαφέρη χαρακτηρίζοντας τον ως κύριο υπεύθυνο για την ήττα των εκλογών του 2000. “Τα βαρίδια της δεξιάς” – αυτά ήταν τα λόγια σου. Τα υπόλοιπα περί «Σαλώμης» δεν θα τα σχολιάσω. Το θέμα έχει εξαντληθεί .

aris

Και ξαφνικά αφού πέρασες από Υπουργία (με την ίδια αποτυχία αφού ήσουν απλά βιτρίνα) αποφάσισες να σώσεις την Αθήνα. Και οι δυο μας ξέρουμε ότι χέστηκες για την Αθήνα. Απλά είσαι αρκετά έξυπνος και γνωρίζεις ότι στις επόμενες εκλογές αποκλείεται η Β’Αθηνών να βγάλει πάνω από 6 έδρες και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είσαι μέσα στην εξάδα. Οπότε ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις πολιτικά είναι οι δημοτικές εκλογές. Όμως λογάριασες χωρίς τον ψηφοφόρο διότι είμαι βέβαιος πως ένας παραδοσιακός Νεοδημοκράτης θα προτιμήσει να ψηφίσει τον δοκιμασμένο Καμίνη παρά εσένα. Και μπορεί τώρα να γελάς και να ξέρεις ότι δεν θα ψηφίσει τον Καμίνη αλλά σίγουρα δεν θα ψηφίσει εσένα. Αυτό στο υπογράφω.

Φίλε Άρη πάνε οι εποχές που ο κόσμος ψήφιζε ότι του σερβίρανε. Πλέον ο κόσμος και κυρίως της Αθήνας βλέπει τα πράγματα από μια άλλη πιο σοβαρή σκοπιά και εσένα δεν πρόκειται ποτέ να σε πάρουν στα σοβαρά. Μην ψάχνεις άλλο για τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ. Και αυτοί έχουν αλλάξει νοοτροπία. Όχι όμως τις αρχές τους και αυτές δεν τους επιτρέπουν να σε ψηφίσουν. Ο κόσμος της ΝΔ άλλαξε γιατί κάποιοι εκεί μέσα έχετε αλλάξει την ΝΔ κι εσύ είσαι ένα από αυτούς. Και η υποψηφιότητά σου είναι μια καλή ευκαιρία για να στο αποδείξουν.

Εύχομαι να έχεις στην Αθήνα την τύχη του ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη…

 

PS: και που’σαι… βγάλε από το βιογραφικό σου ότι εργάστηκες μέχρι το 1993 σε Μ. Βρετανία και Ελλάδα σε επιχειρήσεις και εταιρείες διαφήμισης και δημοσκοπήσεων. Ηλικιακά δεν βγαίνει…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: