Οδηγός επιβίωσης Αγίου Βαλεντίνου (Μόνο για άνδρες)!!!

anti-valentines-day3

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν υπήρχε ούτε καν σαν concept στην χώρα μας αλλά κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 80 όπου μαζί με το ΠΑΣΟΚ είχε πλακώσει κι ένα κύμα ξενομανίας την χώρα μας θυμηθήκαμε ότι θα πρέπει να γιορτάζουμε όπως όλος ο κόσμος την γιορτή των ερωτευμένων. Όχι δηλαδή ότι δεν είχαμε ευκαιρίες να δείξουμε τον έρωτα στο ταίρι μας. Ειδικά στα εφηβικά μας χρόνια το είχαμε παραχέσει. Επέτειο την πρώτη εβδομάδα, επέτειο την δεύτερη, επέτειο στον πρώτο μήνα, στο εξάμηνο, στο χρόνο και μετά πέφταμε με τα μούτρα στην επόμενη σχέση και ξανά-μανά από την αρχή. Και μέσα σε όλα αυτά βάλαμε ενδιάμεσα και τον Άγιο Βαλεντίνο γιατί τότε πρέπει να δείξουμε τον έρωτά μας και όσο πιο ακριβό το δώρο τόσο πιο μεγάλη η αγάπη μας. Πλέον έχει γίνει παράδοση.

Αυτό βέβαια -θα με επιτρέψετε να πω- ότι ισχύει μόνο για τους άνδρες διότι – κακά τα ψέματα – όλες μα όλες περιμένουν από τον καλό τους ένα ΑΚΡΙΒΟ δώρο που ξεκινάει από το επώνυμο άρωμα και φτάνει μέχρι το μονόπετρο. Ναι. Υπάρχουν ακόμα άνδρες που πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο γίνονται ρομαντικοί. Από την άλλη βέβαια δεν θα βρείτε πότε μια γυναίκα να παραδεχτεί ότι της ενδιαφέρουν τα ακριβά τα δώρα και αν κατά λάθος ξεκινήσετε μια τέτοια κουβέντα μαζί της θα σας πει απλά «δεν έχει σημασία η αξία. Η χειρονομία μετράει. Αρκεί που με σκέφτηκες». Αυτό δεν είναι ακριβώς ψέμα αλλά σας λέει την μισή αλήθεια διότι στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει το λούτρινο αρκουδάκι που σας χάρισε για το οποίο έδωσε 5 ευρώ μετά από παζάρεμα. Στην ουσία όμως ξέρει ότι αυτά τα 5 ευρώ που «επένδυσε» θα της αποδώσουν τουλάχιστον το 10πλάσιο αφού και ένα μικρό μπουκαλάκι επώνυμου αρώματος (στην χειρότερη περίπτωση) στοιχίζει πάνω από 50 ευρώ.

Ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια και μην τρώτε πρόλογο από στοίχους τύπου Mariah Carey που λέει «I don’t care about the presents».  Mωρέ care και παραcare!!! Και ας ήμαστε ειλικρινείς: Την επόμενη μέρα δεν συζητάνε με τις φίλες τους για τα δώρα που πήραν? Δεν τσιρίζουν όλες μαζί υστερικά όταν δούνε το μονόπετρο? Οι φίλες της πρώην μου πάντως δεν τσίριξε καμμία τους όταν είδαν τον σπιρτούλη που της είχα χαρίσει και γι’αυτό έγινα… ο «πρώην».

Ναι. Θα σας το πω ωμά! Είμαι κατά της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο επειδή δεν είναι ορθόδοξος. Θα με ενδιέφερε μόνο εάν: α) ήμουν ζαχαροπλάστης, β) ήμουν κοσμηματοπώλης ή γ) ανθοπώλης. Και φυσικά δ) εάν ήμουνα γυναίκα διότι ως άνδρας αν δεν το ελέγξεις μπορεί να καταντήσεις ο Άγιος Βασίλης της καλή σου.

Όμως όσο και να διαφωνείς με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι δύσκολο μέσα σε μια σχέση να την αποφύγεις διότι υπάρχει ο κίνδυνος να σε χαρακτηρίσουν τσιφούτη. Για καλή σου τύχη όμως υπάρχουν τρόποι να την βγάλεις καθαρός και προς ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ (αυτό να το θυμάσαι ΠΑΝΤΑ)!!! Κι επειδή κάποια στιγμή οι άνδρες θα πρέπει να λειτουργούμε κι ως άνδρες μπορείτε να κάνετε το χατίρι της καλής σας χωρίς να πιαστείτε κορόϊδο.

RULE No. 1: Ξεχάστε φρου-φρου και αρώματα και μονόπετρο θα χαρίσετε ΜΟΝΟ στην υποψήφια μάνα των παιδιών σας και αυτό όταν αποφασίσετε να παντρευτείτε! Τα δώρα σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι προς ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ οπότε εάν επιμένετε για κάτι προσωπικό τότε χαρίστε της τα πιο kinky εσώρουχα και sex-toys που δεν θα τολμούσε να φορέσει ποτέ. Ούτως ή άλλως γνωρίζεται και οι δυό σας από καιρό ότι η βραδιά θα κλείσει με σεξ οπότε φέρτε το στα μέτρα σας.

RULE No. 2: Ένα δείπνο σε ένα πολύ καλό εστιατόριο εντυπωσιάζει πάντα στις γυναίκες. Δεν γνωρίζω γιατί αλλά είναι γεγονός, ασχέτως αν τρώνε μονίμως μόνο μια σαλάτα. Εσείς αντιθέτως βγάλτε όλη την αρχοντιά και το κιμπαριλίκι σας στο φαγητό. Στο κάτω-κάτω εσείς πληρώνετε…

RULE No.3: Αγοράστε μια τούρτα. Είναι ότι πιο γλυκό μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε με στυλ τις εντυπώσεις. Εγώ συνήθιζα να παραγγέλνω φρέσκια τούρτα σε σχήμα καρδιάς με τα ονόματά μας πάνω και φυσικά με την δικιά μου αγαπημένη γεύση για να είμαι σίγουρος πως δεν θα πάει χαμένη. Φροντίστε να φάει και η καλή σας ένα κομματάκι αφού υποτίθεται πως είναι δικιά της η τούρτα και την υπόλοιποι κρατήστε την καβάντζα στο ψυγείο σας και μαζί με το κερασάκι σας μένει και το λούτρινο αρκουδάκι .

Mε αυτά τα απλά βήματα μπορείτε εσείς οι δεσμευμένοι να επιβιώσετε άνετα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς να μπείτε σε περιττά έξοδα με δώρα τα οποία θα σας καταστήσουν ως δεδομένο.

Και όσο για εμάς τους ελεύθερους θα σας συνιστούσα την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να βγείτε έξω και να το γλεντήσετε. Το πιο πιθανό είναι να πέσετε πάνω σε γυναικοπαρέες οι οποίες βγήκα έξω για τον ίδιο λόγο με σας: για να περάσουνε καλά όμως προσέξτε διότι θα προσποιούνται ότι δεν τους ενδιαφέρουν πλέον οι άνδρες και γενικά η ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου. Το 80% αυτών των γυναικών έχουν χωρίσει πρόσφατα και αναζητούν απλά μια επιβεβαίωση. Φρόντισε να την πάρουν από σένα και αν το χειριστείς σωστά η επιτυχία σου θα είναι δεδομένη. O γνωστός Joey Tribbiani από τα φιλαράκια έχει χαρακτηρίσει αυτή την περίπτωση ως «Σφαγή ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου».

Με λίγη προσοχή θα επιβιώσετε και φέτος την γιορτή των ερωτευμένων. Θέλει λίγη προσοχή και το ζητούμενο είναι να περάσετε καλά. Κι αν κάποια φίλη θεωρεί ότι γράφω υπερβολές τότε ας με πάρει ένα τηλέφωνο να περάσει του χρόνου την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μαζί μου… αφού πρώτα με πάρει κάτι ακριβό!!! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: