Σε «Vendetta» με τον Κοργιαλά

DSC01594

Ο Μάρτιος προβλέπεται να περάσει πολύ γρήγορα δεδομένου ότι ο χρόνος κυλάει γρήγορα μόνο όταν περνάς καλά και αυτό το μήνα σίγουρα θα περάσουμε καλά στην Θεσσαλονίκη αφού για τρεις συνεχόμενες Παρασκευές θα έχουμε τον Δημήτρη Κοργιαλά στην πόλη μας όπου θα εμφανίζεται στο VENDETTA (Εθνικής Αμύνης 3).

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχε την πρεμιέρα του και όπως είναι φυσικό βρεθήκαμε εκεί όλοι οι φίλοι του Σαλονικιώτικου Fan-Club του Κοργιαλά αφού ως γνωστών «Όλους εμάς, ενώνει ο Κοργιαλάς»! Και μπορεί στο παρελθόν να είχαμε απολαύσει πολλά live του Δημήτρη όμως αυτή την φορά το πρόγραμμά του ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό αφού εκτός από τον Στράτο Σπηλιωτόπουλο που ήταν στην κιθάρα είχα μαζί του για πρώτη φορά τον Αλέξη Τζέμη στα πνευστά που με την παρουσία του έδωσε μια άλλη διάσταση στο unplugged-ακουστικό μουσικό ταξίδι του Δημήτρη και έβαλε με τον τρόπο του το κερασάκι στην τούρτα.

DSC01640

Το ευχάριστο είναι πως όσοι δεν  μπόρεσαν να βρεθούν την Παρασκευή στo Vendetta θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτό το live στις 14 και στις 21 Μαρτίου. Εγώ πάντως και να μην θέλω -που θέλω!- θα είμαι εκεί… 😛

DSC01577

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: