Στα κατεχόμενα οι Deep Purple

Deep_Purple_Brazil_march_2009

Το γνωστό ροκ συγκρότημα Deep Purple θα εμφανιστεί στα κατεχόμενα στις 24 Μαΐου σε μια συναυλία στο «πανεπιστήμιο» Εγγύς Ανατολή.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα “Κίπρις ποστασί”, για τη συναυλία αναμένονται 100.000 οπαδοί και φίλοι του συγκροτήματος από την Τουρκία, ενώ το εν λόγω «πανεπιστήμιο» έχει διευθετήσει χώρο στις εγκαταστάσεις του για να μπορούν να παρακολουθήσουν το μουσικό θέμα διπλάσιοι σε αριθμό επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες δεν δίδονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα τους, οι Deep Purple, αναγράφουν ότι η συναυλία είναι προγραμματισμένη να γίνει στη Λευκωσία. Δεν αποκλείεται το συγκρότημα να μην γνωρίζει για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις.

Στο παρελθόν, γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ριάνα και ο Τζάστιν Τιμπερλεϊκ, ακύρωσαν τις συναυλίες τους στα κατεχόμενα μετά που έμαθαν για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο.

Μάλιστα, ο πασίγνωστος Ενρίκε Ινγκλέσιας, άσκησε αγωγή κατά των κατεχομένων ύψους 10 εκ. ευρώ για εξαπάτηση του ιδίου σε σχέση με συναυλία που θα έδινε στην Κερύνεια.

Στο Ράδιο Πρώτο και την εκπομπή Μεσημέρι με την Κατερίνα, μίλησε ο Λειτουργός της Διεύθυνσης Κυπριακού του ΥΠΕΞ, Σάββας Βλαδιμήρου, ο οποίος δήλωσε πως λαμβάνονται όλες οι ενέργειες προς αποτροπή πρώτο της έλευσης του συγκροτήματος μέσω Τύμπου και για ενημέρωση των κινδύνων που ελλοχεύουν. Επιπλέον είπε ότι μέσω των διπλωματικών αποστολών της ΚΔ στο Λονδίνο, γίνονται ενέργειες προς ενημέρωση της πλευράς του συγκροτήματος για την κατάσταση στην Κύπρο.

Στείλτε εδώ τα email σας και διαμαρτυρηθείτε! KΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: