Μαγική βραδιά με Ευρυδίκη και Ραλλία στο FIX LIVE

DSC02235b

Από τον περασμένο Ιούλιου είχαμε να ακούσουμε την Ευρυδίκη live εδώ στην Θεσσαλονίκη και όπως είναι λογικό, εμείς οι ΕΥΡΥΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ fans περιμέναμε πως και πως για να την απολαύσουμε ξανά στα μέρη μας. Για καλή μας τύχη η Ευρυδίκη μαζί με την Ραλλία βρεθήκαν το περασμένο Σάββατο στο FIX LIVE όπου μας παρουσίασαν το πρόγραμμά τους «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ». Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε φέτος τον Φεβρουάριο στην Αρχιτεκτονική και τώρα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

DSC01732

Η Ευρυδίκη και η Ραλλία μας ταξίδεψαν μουσικά με τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων ελλήνων και ξένων δημιουργών που έχουν μείνει στην ιστορία. Και φυσικά δεν υπάρχει πιο απολαυστικό πράμα από το να ακούς γνωστές επιτυχίες από δυό φωνές που απλά σε μαγεύουν σαν να είναι το πιο εύκολο πράμα στο κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει ποικιλία και είναι κομμένο και ραμμένο για όλα τα γούστα αφού σαν ταξιδεύει από τους Led Zeppelin μέχρι τον Βιολάρη και από κρητικές μαντινάδες στο ατμοσφαιρικό groove του «In The Air Tonight».

DSC01842

DSC01899

Μετά από αυτό το live θα ήταν ψέματα αν σας έγραφα ότι δεν πέρασα καλά -παρόλο που το φιλαράκι μου  ο Κοργιαλάς δεν ήρθε αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη- όμως αγαπάω εξίσου πολύ και την Ευρυδίκη που θα ήθελα να είχε λίγο περισσότερο χρόνο για να την χαρούμε περισσότερο εδώ στην Θεσσαλονίκη. Είμαι βέβαιος πως με την πρώτη ευκαιρία θα πάρει τον Κοργιαλά από το χέρι και θα έρθουν σύντομα για βόλτα στην Θεσσαλονίκη και αν είναι καλοκαίρι ίσως να βρεθούμε και για μπάνια στην Χαλκιδική!!! Ποτέ δεν ξέρεις…

DSC01878

DSC01857

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: