Πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς “κοκό”; Θα εκπλαγείτε…

345345-620x330

Αν έχετε την εντύπωση ότι μια γυναίκα θα κάνει “τρελίτσες”, απλά και μόνο επειδή πέρασαν μερικές εβδομάδες από την τελευταία της επαφή, ίσως να κάνετε μεγάλο λάθος. Αλλιώς, πώς εξηγείτε τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό “Petra”;

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 58% των γυναικών δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να ζήσουν χωρίς τακτικό “κοκό”.
Μία στις τρεις γυναίκες παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς να το κάνει ήταν πάνω από 2 χρόνια! Επίσης το 41% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αποχή της  έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο και το 27% τους έξι μήνες. Ωστόσο, η αντοχή μιας γυναίκας σε μια παρατεταμένη περίοδο χωρίς επαφή δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει μερικές παρενέργειες, κυρίως στην ψυχολογική της διάθεση.

Σύμφωνα με την έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής  η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος.

Η έρευνα επικεντρώθηκε στην σεξουαλική επαφή και δεν έλαβε υπόψιν της την αυτοϊκανοποίηση που μπορεί να μειώσει το στρες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: