Είσαι single τον χειμώνα; 10 λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι μόνη!

o-SINGLE-WOMAN-facebook

Αυτό το διάστημα είσαι μόνη; Μη σε παίρνει από κάτω… Δεν έγινε κάτι. Μέχρι να βρεθεί ο σωστός, μάθε 10 λόγους για να απολαύσεις τη single ζωή, όσο κρατήσει!

  1. Kάνεις οικονομία στα χρήματά σου. Η πιθανότητα του να βγαίνεις έξω με απαράδεκτους τύπους που μπορεί να πληρώνουν αλλά μπορεί και να ΜΗΝ πληρώνουν τα ποτά σου είναι δαπανηρή. Όπως και το να πηγαίνεις στα μαγαζιά και να αγοράζεις το τέλειο φόρεμα για ένα ραντεβού που τελικά αποδείχτηκε αποτυχία. Μάζεψε τα λεφτά για ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

  2. Γυρνάς σπίτι σου μεθυσμένη και δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κάποιον. Και κυριότερα να εξηγήσεις γιατί μέθυσες και γιατί θες να ακούσεις τώρα που μπήκες σπίτι αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως και ότι δεν έχεις πρόβλημα να πας στη τουαλέτα όσες φορές θες για να απαλλαχτείς από το αλκόολ!

  3. Μπορείς να τρως ότι θες όπως θες. Γυρνάς από τη δουλειά και θες να φας πατατάκια και να γίνεις χάλια. Κανένα πρόβλημα. Ποιος θα σε κρίνει;

  4. Οι σχέσεις με τις κολλητές σου αναθερμαίνονται. Αφού δεν έχεις αγόρι, όλος ο ελεύθερος χρόνος σου μετά τη δουλειά δίνεται αποκλειστικά στις κολλητές σου. Συναντήσεις με μάσκες προσώπου, dvd και κρασί είναι η καλύτερη διασκέδαση.

  5. Μπορείς να ξυρίσεις τα πόδια σου… ή και ΟΧΙ. Αν και πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται ποτέ να νιώθεις υποχρεωμένη να ξυρίσεις οποιοδήποτε σημείο του σώματος στην περίπτωση που δεν έχεις φίλο τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Πέρασε ένας μήνας και δεν άγγιξες το ξυραφάκι σου! Πάρτι!

  6. Έχεις χρόνο να κάνεις ότι θες. “Κάτσε να ρωτήσω τον φίλο μου… χαχαχα! Είμαι ελεύθερη, δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν! Φύγαμε”! Αυτή η διαπίστωση δεν σου φτάνει;

  7. Το βράδυ δεν σου κλέβει κανείς το πάπλωμα. Δεν ξυπνάς ποτέ στις 3 τα μεσάνυχτα από το κρύο γιατί ο καλός σου έκλεψε όλο το πάπλωμα. Και αν σου έχει συμβεί καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε.

  8. Μπορείς να φοράς άνετα εσώρουχα χωρίς να αναρωτιέσαι αν είσαι σέξι. Εσώρουχα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, βαμβακερά, υπερμεγέθη! Όλη μέρα και το βράδυ!

  9. Κανείς δεν κριτικάρει τις στιλιστικές σου επιλογές. Όταν γυρνάς σπίτι με τις τσάντες από τα μαγαζιά δεν υπάρχει κανένας να σου πει… “μα, δεν είναι πολύ προχωρημένο αυτό;”! Αντ’ αυτού κοιτιέσαι στον καθρέφτη και ενθουσιάζεσαι!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: