Προς συριζαίο θολοκουλτουριάρη: Πόσα χρόνια μιλάνε ελληνικά οι Βορειοελλαδίτες???

arxaia

Το να είναι κάποιος ανιστόρητος είναι κακό, αλλά το να πιστεύει την ίδια στιγμή ότι είναι «πνευματικός άνθρωπος» είναι τουλάχιστον γελοίο.

Ο λόγος φυσικά για τις πρόσφατες δηλώσεις του «καλλιτέχνη», Κραουνάκη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή αναρωτήθηκε πόσα χρόνια μιλάν Ελληνικά οι βορειοελλαδίτες, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι μιλούσαν βουλγάρικα μέχρι το 1912…!!

Δηλώνει «καλλιτέχνης» και άνθρωπος του πνεύματος, αλλά δεν γνωρίζει από πότε μιλιόταν και γραφόταν τα Ελληνικά στη Μακεδονία. Αυτός ο γίγαντας του πνεύματος, προφανώς δεν έκανε ποτέ τον κόπο ν’ ανοίξει ένα βιβλίο ιστορίας, ούτε έστω να επισκεφτεί τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, που βρίθουν Ελληνικών επιγραφών.

Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Μήπως ο κύριος friendly του ΣΥΡΙΖΑ εσκεμμένα λέει όσα λέει, ευθυγραμμισμένος σε μια πολιτική αμφισβήτησης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και της Θράκης που θέλει τα σύνορά μας μέχρι τον Όλυμπο;

Όπως και να έχει δεν είναι ούτε ο μόνος ούτε καν ο πιο σημαντικός από όλους τους ανθέλληνες τηλεπερσόνες, που κάνουν καθημερινή πασαρέλα στα σπίτια μας.

Έχουν κουράσει τους πάντες με το αβυσσαλέο μίσος τους απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και το περισπούδαστο υφάκι του ξερόλα κοσμοπολίτη.

Έρχεται όμως ο καιρός που θ’ ακούσουν ένα ηχηρό ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ και θα το βουλώσουν μια για πάντα. Θα μάθουν ότι τα σύνορα δεν είναι χαρακιές στο χάρτη που διχάζουν τους λαούς, όπως ισχυρίζονται, αλλά τάφροι γεμισμένοι με το αίμα μαρτύρων και ηρώων.

Μην πέφτετε στην παγίδα τους .. Ανοίξτε τα μάτια, ψάξτε .. σκεφτείτε! Τα ίδια λαμόγια με άλλα ρούχα..

Oλη η πραγματικότητα σχετικά με το μόρφωμα ανθελλήνων του Σύριζα. Τι πρεσβεύει.. πως θέλει να εξοντώσει την εθνική συνείδηση των Ελλήνων, την τρομοκρατία που επιβάλει σε πανεπιστήμια, τους άναρχο-άπλυτους υπαλλήλους του..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: