5 Συμβουλές για το τέλειο PARTY!

Bachelor-Party

Ένα πάρτι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη επιτυχία ή αποτυχία αναλόγως με την προετοιμασία που έχετε κάνει. Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να φροντίσετε οπωσδήποτε!

Πέντε πράγματα χρειάζονται για ένα πετυχημένο πάρτι και φροντίστε να τα έχετε αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να περάσουν μία υπέροχη βραδιά. Αν δεν δώσετε την πρέπουσα σημασία σε ένα από αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πάρτι να καταλήξει σε αποτυχία. Ποιοι είναι αυτοί οι 5 τομείς που πρέπει να προσέξετε;

Ντεκόρ: Η σημασία του ντεκόρ σε ένα πάρτι είναι πολύ σημαντική και είναι αυτή που θα καθορίσει τη διάθεση των καλεσμένων. Η διακόσμηση, το θέμα του πάρτι, η ατμόσφαιρα, η ποσότητα των καλεσμένων είναι μερικά από τα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Θα πρέπει να ξέρετε αν θα χρειαστείτε περισσότερα καθίσματα, και θα πρέπει επίσης να διαμορφώσετε τον χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει λύση όπως και αν εξελιχθεί η βραδιά. Αν έχετε οργανώσει σωστά το θέμα και το στιλ της βραδιάς, τότε θα διευκολυνθείτε πολύ σε όλους τους τομείς. Για παράδειγμα αν θέλετε μία χαλαρή συγκέντρωση φίλων, μπορείτε να βγάλετε μερικά βαριά έπιπλα και να δημιουργήσετε μερικές όμορφες παρεΐστικες γωνιές. Μερικά σκαμπό, καρέκλες και μαξιλάρες ή πουφ θα σας διευκολύνουν πολύ. Αν θέλετε ένα πιο τρελό και ξεσηκωτικό πάρτι, τότε αδειάστε το χώρο, φτιάξτε 2-3 μίνι μπαρ σε διάφορες γωνίες του σπιτιού και ξεκινήστε να προβάρετε τις χορευτικές σας φιγούρες.

Φαγητό και Ποτό: Στα πάρτι πάντα υπάρχει πρόβλημα με το φαγητό. Οι μισοί καλεσμένοι πηγαίνουν φαγωμένοι γιατί θεωρούν πως ίσως δε θα υπάρχει φαγητό, και κάποιοι άλλοι πάνε νηστικοί με αποτέλεσμα να ταράζουν τους ξηρούς καρπούς. Δώστε στους καλεσμένους να καταλάβουν τι είδους πάρτι πρόκειται να κάνετε. Για παράδειγμα αν το πάρτι σας είναι ένα κοκτέιλ πάρτι, τότε κανείς δε θα περιμένει να φάει. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε απλά να φτιάξετε μερικά γρήγορα σνακς για αυτούς που ίσως δεν έρθουν σωστά προετοιμασμένοι. Αν το πάρτι περιέχει φαγητό, τότε πείτε στους καλεσμένους πως κάνετε ένα πάρτι με φαγητό, ποτό, χορό ή ό,τι άλλο θέλετε. Δημιουργήστε τη διάθεση στους καλεσμένους πριν έρθουν στο πάρτι.

Φωτισμός: Τα πάντα δείχνουν πιο όμορφα με έναν χαμηλό, απαλό, αισθησιακό φωτισμό. Τα δυνατά φώτα ξενερώνουν τους πάντες.Ανάψτε κεριά και φωτιστικά με απαλό φωτισμό και στη διάρκεια της βραδιάς σβήστε μερικά από αυτά για να φτιάξετε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Μουσική: Ακόμα και αν έχετε φτιάξει όλα τα παραπάνω στην εντέλεια, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να καταστρέψετε το πάρτι σας επιλέγοντας τη λάθος μουσική! Για αρχή φτιάξτε κατάλληλα τον ήχο ώστε να ακούγεται καλά και βάλτε τα ηχεία στα σωστά σημεία. Κανείς δεν κάνει κέφι ακούγοντας μουσική από το ηχείο του λάπτοπ. Πάρτε ένα γούφερ (μπορείτε να βρείτε και με 20 ευρώ) και κατεβάστε τραγούδια για όλα τα γούστα. Αν θέλετε να κάνετε ένα κοκτέιλ πάρτι επιλέξτε απαλή μουσική, lounge, jazz ή μπλουζ. Αν θέλετε ένα dance party, τότε προτιμήστε Ελληνικά pop 90’s, disco ή funk.

Καλή επιτυχία!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: