Το σποτ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τα “ΚΡΥΦΑ” του μηνύματα!!!

kammenos

Τελικά μόνο εμείς οι παλιοί που μεγαλώσαμε με τα “σατανικά μηνύματα” παίζοντας τα βινύλια ανάποδα, καταλάβαμε το διαφημιστικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τα μηνύματα με τις προθέσεις του Πάνου Καμμένου.

Είναι προφανές πως το όνομα του μικρού που πρωταγωνιστεί σε αυτό το σποτ, δεν επιλέχτηκε τυχαία. Υποτίθεται πως ο «μικρός Αλέξης» είναι ο μικρός και άπειρος Τσίπρας που θα κληθεί να πάρει το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας. Καθόλου τυχαίο η Ελληνική σημαία στο ταμπλό με το τρενάκι που συμβολίζει την κυβέρνηση.

Ο Αλέξης όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί τον έλεγχο του τρένου το οποίο φεύγει από τις ράγες- πράμα που σημαίνει πως αν τον αφήσουμε μόνο στο τιμόνι θα τα κάνει όλα πουτάνα- κι έτσι ζητάει βοήθεια από τον πρώτο τυχόντα μέσα στο μαγαζί (όπου μαγαζί βλέπε Βουλή) και ο οποίος είναι ο Πάνος Καμμένος που στον ελεύθερό του χρόνο πετάγεται στο παιχνιδάδικο απέναντι από την Βουλή και χαζεύει παιχνίδια.

Φυσικά ο έμπειρος Καμμένος παίρνει τον μικρό Αλέξη στην αγκαλιά του σαν στοργικός πατέρας (ή Άγιος Βασίλης) και τον καθοδηγεί πώς να διακυβερνήσει την χώρα παίρνοντάς του το τιμόνι από τα χέρια. Άμεσα εδώ γίνεται ανοιχτά η πρόταση συνεργασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την έννοια «Μαλάκες, μη σκάτε! Ακόμα και αν δεν σας βγουν τα κουκιά για σχηματισμό κυβέρνησης, εμείς είμαστε εδώ να συγκυβερνήσουμε».

Κι εκεί που φαίνεται ότι ο Πάνος και ο Αλέξης τα έχουνε βρει κλείνοντας ραντεβού στις 25 Ιανουαρίου, σκάει μύτη η μάνα του Αλέξη που του βάζει τις φωνές: «Αλέξη! Αλέξη!!! Τελείωνε!!! ΞΕΚΟΛΛΑ!!!» η οποία μάνα εδώ θα μπορούσε να συμβολίζει τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες ούτε την διακυβέρνηση επιθυμούν, αλλά και αν συμβεί αυτό σίγουρα δεν θέλουν τον Καμμένο δίπλα τους.

Από την άλλη η μάνα μπορεί να συμβολίζει και το αποτέλεσμα τις κάλπης το οποίο θα είναι δυσάρεστο για τον Αλέξη ή για τον ίδιο τον Καμμένο ο οποίος στο τελευταίο πλάνο με την μάνα δεν υπάρχει!!!

Μήπως τελικά δεν καταφέρει να μπει στο «μαγαζί»????  😉

YΓ: “Πριν αρχίσει κάποιος κομπλεξικός ή φανατικός ή υποψήφιος να με βομβαρδίζει με απειλητικά μηνύματα, να πάρει πρώτα το χάπι του!!! Χίουμορ κάνουμε. ΜΑΛΑΚΕΣ!!!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: