50 Αποχρώσεις του Γκρι: κυκλοφόρησε η πρώτη σκηνή

50shadesofgrey

Δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» εξάπτοντας τη φαντασία και κάνοντας τους λάτρεις του βιβλίου να ανυπομονούν ολοένα και περισσότερο για την επίσημη πρεμιέρα.

Η φρενίτιδα με τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» συνεχίζεται, εξ’ αφορμής ενός σύντομου βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και στο οποίο προβάλλεται η πρώτη σκηνή της ταινίας που θα κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πρόκειται για τη σκηνή που ο πρωταγωνιστής, Κρίστιαν, επισκέπτεται απροσδόκητα την Άνα στο κατάστημα που εργάζεται. Μπορεί η πρώτη σκηνή να μην περιέχει καθόλου σεξ ή γυμνό, ωστόσο, η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, η αμηχανία της πρώτης φοράς και τα βλέμματα που καίγονται από πόθο και πάθος, εκπέμπουν τέτοιον ερωτισμό που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για τη συνέχεια.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι οι τολμηρές σκηνές της ταινίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία παραγωγής, ξεπερνούν τα 20 λεπτά γεγονός που την κάνει την ταινία των τελευταίων χρόνων, με το περισσότερο σεξ.

Μέχρι να κυκλοφορήσει λοιπόν στους κινηματογράφους, απολαύστε το πρώτο στιγμιότυπο και μείνετε συντονισμένοι…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: