Δονητής με κάμερα τραβάει selfie τον… οργασμό! [video]

donitis-me-kamera-gia-na-trabaei-selfie-ton-kolpo.w_l

Ένας δονητής με κόστος 165 ευρώ κάνει θραύση: «Έχει κάμερα για να τραβάει selfie το εσωτερικό του κόλπου την ώρα του οργασμού και συνδέεται με υπολογιστή». 

Η μανία της ανθρωπότητας να έχει βάλει ως στόχο της να τραβάει selfie από παντού, έρχεται να επιβεβαιωθεί από έναν δονητή που μπορεί να τραβήξει ενδοκολπικές φωτογραφίες ή βίντεο, την ώρα του οργασμού.

Ξεχάστε το selfie stick. Ήρθε το Lovehoney!

Πρόκειται για έναν δονητή ο οποίος στην άκρη του έχει κάμερα υψηλής ανάλυσης, το υλικό της οποίας μπορεί να φορτωθεί σε υπολογιστή ή smartphone, ενώ η συσκευή συγχρονίζεται επίσης με το FaceTime, προσφέροντας τη μοναδική ευκαιρία σε κάποια γυναίκα να μοιραστεί τον «εσωτερικό της κόσμο» μεσα από το τηλεφωνό της.

upl54f5b64acc109

Ένας εκπρόσωπος της συσκευής που ονομάζεται «LoveHoney» είπε: «Επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν το σώμα τους στο σύνολό της, χάρη στα εξαιρετικά σαφή πλάνα που η κάμερά της συλλαμβάνει».

«Χάρη στη συμβατότητά του με το FaceTime, μπορείτε να μοιραστείτε την εικόνα με τον αγαπημένο σας, είτε κάθεστε δίπλα, είτε βρίσκεστε μίλια μακριά».

Ο δονητής κοστίζει 164.95 ευρώ και όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουνι άνθρωποι τον αγοράζουν!

Στις κριτικές, κάποιος έχει γράψει:

«Το μόνο που έχω να πω είναι ΟΥΑΟΥ. Η φωτογραφική μηχανή είναι τόσο καλής ποιότητας και αποτυπώνει τα πάντα! Είναι τόσο διασκεδαστικό!»

Δείτε το βίντεο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: